Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele apeluri de proiecte pentru PO Competitivitate, in martie-aprilie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primele apeluri de proiecte pentru PO Competitivitate, in martie-aprilie

Lansarea primelor apeluri de proiecte in cadrul Programului Operational PO) Competitivitate 2014 - 2020 va avea loc in perioada martie - aprilie 2015, ne-au declarat reprezentantii Ministerului Fondurilor Europene. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Teodorovici: Pe noile programe, vom lansa intreaga suma disponibila la primele apeluri de proiecte

Ministrul Fondurilor Europene a declarat, intr-un interviu acordat EurActiv. ro ca intreaga suma disponibila pentru o linie de finantare, pe noile Programe Operationale, va fi lansata de la inceput, permitand depunere continua pana la epuizarea bugetului. Transpunerea Directivelor europene in domeniul achizitiilor publice este un alt subiect sensibil, abordat de Eugen Teodorovici in interviul VIDEO. Intrebat de EurActiv care este punctul de vedere legat deproiectul de lege publicat de ANRMAP,ministrul a spus ca Directivele europene vor fi transpuse printr-unpachet de patru documente legislative. Cel deja publicat este numai o prima versiune care va necesita multe imbunatatiri.

DJ Wanda si-a croit propria rochie pentru 8 martie! Iata ce model a creat!

Anul acesta, de 8 martie, DJ Wanda va purta o rochie cu totul diferita de stilul ei de pana acum. Creatia ce ii pune in valoare feminitatea nonconformistei DJ-ite este gandita si croita chiar de ea! .

Sentinta in dosarul lui Dobritoiu, amanata pentru 18 martie

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a amanat luni, pentru 18 martie, pronuntarea sentintei in dosarul in care fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a fost trimis in judecata in legatura cu achizitionarea in conditii ilegale a unei locuinte de serviciu la pret subventionat, anunta Agerpres.

Instanta amana pentru 18 martie verdictul in dosarul Case pentru generali

ACTUALIZARE 12:18 Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu si alti inculpati din dosarul Case pentru generali scapa astazi de sentinta, dupa ce iCCJ a hotarat sa amane pronuntarea pentru 18 martie, transmit surse din presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )