Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele condamnari in dosarul referendumului: Opt persoane au primit pedepse de un an de inchisoare cu suspendare

B1 B1,
Primele condamnari in dosarul referendumului: Opt persoane au primit pedepse de un an de inchisoare cu suspendare

Magistratii de la Tribunalul Cluj au decis, vineri, primele condamnari din dosarul referendumului din iulie 2012, cand presedintele Traian Basescu a fost suspendat din functie, opt persoane acuzate de frauda fiind. continuă pe B1

UPDATE Primele condamnari in dosarul referendumului din iulie 2012: 8 persoane au primit cate un an de inchisoare cu suspendare pentru vot multiplu

Tribunalul Cluj a pronuntat, vineri, primele condamnari in dosarul referendumului din iulie 2012, pentru demiterea din functie a sefului statului. 8 persoane au primit cate un an de inchisoare cu suspendare pentru fraude electorale precum vot multiplu la referendum, insa hotararea instantei nu este definitiva, anunta B1 Tv. Sentintele pot fi contestate la Curtea de Apel Cluj, apoi la ICCJ. Magistratii Tribunalului Cluj au mai decis, vineri, ca persoanele acuzate de frauda sa returneze banii primiti in schimbul votului multiplu.

Primele condamnari in dosarul referendumului din iulie 2012: Inchisoare cu suspendare pentru vot multiplu

Tribunalul Cluj a pronuntat, vineri, primele condamnari in dosarul referendumului din iulie 2012, pentru suspendarea din functie a sefului statului. Cateva persoane au primit condamnari la inchisoare cu suspendare intre 1 si 3 ani pentru fraude electorale precum vot multiplu la referendum, insa hotararea instantei nu este definitiva, anunta B1 Tv. Sentintele pot fi contestate la Curtea de Apel Cluj, apoi la ICCJ. Magistratii Tribunalului Cluj au mai decis, vineri, ca persoanele acuzate de frauda sa returneze banii primiti in schimbul votului multiplu.

Primele condamnari in dosarul referendumului: Pedepsele, de la 1 an la 3 ani de inchisoare cu suspendare

Magistratii de la Tribunalul Cluj au decis, vineri, primele condamnari din dosarul referendumului din iulie 2012, cand presedintele Traian Basescu a fost suspendat din functie, mai multe persoane acuzate de frauda.

Retea afiliata Al-Qaida, destructurata in Maroc: Opt persoane au fost arestate

Opt persoane au fost arestate vineri in enclava spaniola Ceuta, in nordul Marocului, dupa ce o retea cu legaturi cu Al-Qaida a fost destructurata. Am destructurat o retea insarcinata cu trimiterea de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )