Libnet.ro
UNICEF

18:30

Primele declaratii ale noului sef Auchan: Vom deschide noi magazine, dar targetul este sa ajungem pe profit

Adevărul Adevărul,
Primele declaratii ale noului sef Auchan: Vom deschide noi magazine, dar targetul este sa ajungem pe profit

Auchan are planuri mari in Romania si urmareste consolidarea business-ului la nivel local, mai ales dupa remodelarea centrelor comerciale Auchan Titan si Iris Titan intr-un singur spatiu, in urma unei investitii care s-a ridicat la circa doua milioane de euro. continuă pe Adevărul

Primele declaratii ale noului sef Auchan: Suntem in plin proces de dezvoltare. Vom deschide noi magazine, dar targetul este sa ajungem pe profit

Auchan are planuri mari in Romania si urmareste consolidarea business-ului la nivel local, mai ales dupa remodelarea centrelor comerciale Auchan Titan si Iris Titan intr-un singur spatiu, in urma unei investitii care s-a ridicat la circa doua milioane.

Primele declaratii ale lui Obama, in Polonia

Presedintele american Barack Obama a reafirmat inca de la sosirea sa, marti, la Varsovia, ca angajamentul american in Europa de Est, ingrijorata de criza ucraineana, este sacrosanct, relateaza AFP.

Noul sef Auchan Romania estimeaza afaceri mai mari in acest an

Noul sef al Auchan Romania, Frederic Bellon, estimeaza pentru acest an cresterea cifrei de afaceri, in conditiile in care in primele luni valoarea vanzarilor este usor in urcare fata de perioada similara a anului trecut, pe fondul politicii de preturi cu 25% mai mici care a fost implementata si in fostele magazine real.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )