Libnet.ro
UNICEF

20:00

Primele sanctiuni la Spitalul din Brasov. Doctorul implicat in cazul batranei care a murit, destituit din functie

Antena3 Antena3,
Primele sanctiuni la Spitalul din Brasov. Doctorul implicat in cazul batranei care a murit, destituit din functie

Doctorul de la Spitalul Tractorul din Brasov, implicat in scandalul batranei care a murit dupa ce a fost trimisa acasa de la spital in pijamale si papuci, a fost destituit de conducerea unitatii. continuă pe Antena3

O noua ancheta la spitalul din Brasov, unde o ambulanta transporta trei persoane pe o targa

Ministerul Sanatatii MS) a dispus, marti, o noua ancheta la Spitalul Tractorul din Brasov, dupa ce a fost sesizat ca o ambulanta transporta la aceasta unitate trei pacienti pe aceeasi targa, relateaza Mediafax.

O infirmiera de 43 de ani de la Spitalul din Adjud a murit la locul de munca

O infirmiera in varsta de 43 de ani de la Spitalul din Adjud a murit la locul de munca. Femeia a suferit un stop cardio-respirator si nu a mai putut fi salvata de medici. Tot din Adjud este si profesoara de sport.

Scene incredibile in fata unui spital din Brasov: Pacientii sunt transportati in portbagajul unei masini (VIDEO)

Scene incredibile surprinse in fata unui spital din Brasov. Dintr-o masina mica si care transporta persoane aflate in ingrijire medicala au coborat nu mai putin de trei pacienti. Primul de pe bancheta din.

Ministrul Sanatatii trimite corpul de control la Spitalul Tractorul din Brasov, in cazul femeii care a fost gasita moarta dupa ce a fost lasata sa plece din spital (VIDEO)

45 Potrivit unor surse, citate de B1 TV, din primele informatii rezultate in urma verificarilor facute de Directia de Sanatate Publica DSP) Brasov, angajatii spitalului sustin ca au incercat.

Corpul de control, ancheta la Spitalul Tractorul din Brasov

Ancheta desfasurata la Spitalul Tractorul, dupa ce o femeie a murit la o zi dupa ce a fost externata, a aratat ca medicul care trebuie sa fie de garda in seara aceea, Eva Ionel, se simtea rau si dupa ce nu a gasit pe nimeni disponibil sa o inlocuiasca a apelat la doctorul Veronica Grigore, care nu este angajata a spitalului, potrivit Mediafax.

VIDEO Un nou scandal la Spitalul Tractorul din Brasov. Trei paciente scoase prin portbagajul unei ambulante antice

Nici nu s-a stins bine scandalul in care o batrana externata in pijamale a murit de frig de un camp, ca un alt scandal a izbucnit la Spitalul Tractorul. O ambulanta antica a dus trei paciente care au fost scoase prin portbagaj din masina.

Rezultate SIMULARE BACALAUREAT 2015 Brasov. Liceenii din Brasov afla, joi, ce note au luat la examen

Rezultate SIMULARE BACALAUREAT 2015 Brasov. Liceenii din Brasov care au sustin examenul vor afla, joi, rezultatele la simulare.

VIDEO Imagini de la un spital din Brasov: Pacientii, inghesuiti in portbagajul unei ambulante

Jurnalistii brasoveni au surprins momentul in care dintr-o Dacie Papuc, ambulanta unui spital din oras, coboara cinci persoane: soferul, asistenta si trei pacienti. Primul pacient coboara de pe bancheta din spate si ceilalti doi din locul destinat targii, noteaza BrasovulTau. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )