Libnet.ro
UNICEF

05:30

Primele urmari ale cutremurului din noaptea de vineri spre sambata. Peretii unei scoli s-au crapat

Antena3 Antena3,
Primele urmari ale cutremurului din noaptea de vineri spre sambata. Peretii unei scoli s-au crapat

Scoala gimnaziala nr. 1 din localitatea Rosiori- comuna Rachiti din judetul Botosani a fost afectata de cutremurul din noaptea de vineri spre sambata, a anuntat, luni, prefectul Dan Nechifor. Acesta. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis recunoaste ca nu a simtit cutremurul din noaptea de vineri spre sambata. Guvernul trebuie sa gaseasca metode de sprijinire a celor care locuiesc in cladiri cu risc seismic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica la Sibiu ca nu a simtit seismul cu magnitudinea 5,3 produs in noaptea de vineri spre sambata, dar a marturisit ca a aflat imediat, comentand ca e bine ca nu a fost nimic grav. Seful statului a afirmat ca Guvernul trebuie sa gaseasca metode pentru a-i sprijini pe cei care locuiesc in imobile cu risc seismic ridicat, transmite News. ro.

Gabriela Firea, primele declaratii despre efectele cutremurului produs in noaptea de vineri spre sambata

Gabriela Firea, primarul General al Capitalei, a oferit primele declaratii cu privire la efectele seismului de noaptea trecuta la nivelul Bucurestiului, conform stiripesurse. ro. Din fericire, nu au fost.

La telefonul cetateanului nu a sunat nimeni in urma cutremurului

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a spus pe o retea de socializare ca, in urma cutremurului din noaptea de vineri spre sambata, in Craiova nu a sunat nimeni la telefonul cetateanului.

Cum s-a resimtit cutremurul produs in noaptea de vineri spre sambata. Marturii ale romanilor. Seismul a produs si pagube (FOTO)

Seismul produs in noaptea din data de 24 septembrie a fost resimtit de foarte multa lume din Romania si din tarile vecine. Cutremurul a avut o magnitudine de 5. 3 grade pe scara Richter, potrivit.

Miercurea Ciuc, cel mai friguros loc din tara, vineri dimineata

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna s-a inregistrat, vineri dimineata, la Statia Meteo Miercurea Ciuc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )