Libnet.ro
UNICEF

12:30

Primul parc pentru nudisti din Europa: Francezii din Paris pot renunta la haine

B1 B1,
Primul parc pentru nudisti din Europa: Francezii din Paris pot renunta la haine

Nudistii din Paris vor avea in curand un loc public si legal in care pot renunta la haine. Autoritatile au cazut de acord sa amenajeze o zona mai retrasa din estul parcului Bois de Vincennes sp. continuă pe B1

Parisul deschide un parc pentru nudisti

Pasionatii de nudism care vor vizita parcul Bois de Vincennes din Paris vor avea ocazia in perioada 31 august -15 octombrie sa renunte la toate hainele chiar in cadrul orasului, dupa ce administratia parcurilor din capitala Frantei a hotarat sa le dedice naturalistilor o zona speciala, relateaza AFP.

MJ nu a depus la Guvern proiectul referitor la majorarea cu 10% a salariilor pentru angajatii din penitenciare

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) a precizat ca Ministerul Justitiei nu a depus la Guvern proiectul referitor la majorarea cu 10% a salariilor pentru angajatii din penitenciare, potrivit unui comunicat de presa.

Cine este noul sef de la Nuclearelectrica: Afaceri cu primul dintre baietii destepti din energie, Bogdan Buzaianu, si consiliere pentru exploatarea gazelor de sist la Pungesti (FOTO)

Cosmin Ghita a fost numit in functia de director general al Nuclearelectrica pentru o perioada de patru luni. La doar 28 de ani, acesta este probabil cel mai tanar sef al unei companii de.

Eurobasket debuteaza la Cluj si in alte trei orase din Europa

Editia din acest an a Campionatului European de baschet masculin se va desfasura in patru orase diferite dupa un concept inovator pe care il vom vedea pus in practica si de UEFA la EURO 2020. Romania va juca la Cluj-Napoca intr-o grupa infernala din care face parte si tripla campioana Spania.

UPDATE Comisia de ancheta pentru alegerile din 2009: Ministrul Toader isi va exercita rolul de mediator intr-o intalnire cu procurorul general/ Augustin Lazar spune ca nu stie de o asemenea intalnire

Biroul Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile din 2009, procurorul general Augustin Lazar si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in calitate de mediator, vor avea o intalnire in cursul acestei saptamani pe tema dosarului clasat referitor la scrutinul prezidential din 2009, a anuntat presedintele Comisiei parlamentare, deputatul Oana Florea, potrivit Agerpres. 35: Ministerul Public, pe contul de Facebook, spune ca procurorul general nu are cunostinta de vreo intalnire: Procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, domnul Augustin Lazar, nu are cunostinta despre o asemenea intalnire la Ministerul Justitiei si cu atat mai putin despre obiectul acesteia. Mentionam insa faptul ca procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie isi exprima disponibilitatea pentru dialog in conformitate cu atributiile specifice functiei si dispozitiilor legale in vigoare.

Franta si Germania vor propune noi taxe pentru gigantii din domeniul Internetului

Franta si Germania vor face, la mijlocul lunii septembrie, o noua propunere Uniunii Europene cu privire la taxarea gigantilor din domeniul Internetului, pentru ca aceste companii sa-si aduca o contributie corecta la finantele publice din tarile unde isi genereaza veniturile, a anuntat duminica ministrul francez de Finante, Bruno Le Maire, informeaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )