Libnet.ro
UNICEF

20:00

Primul posibil caz de Ebola din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primul posibil caz de Ebola din tara noastra

Un barbat de 51 de ani, suspectat ca este infectat cu virusul Ebola, urma sa fie transferat, ieri, de la Spitalul Judetean din Ploiesti la Institutul National Matei Bals din Bucuresti, au declarat surse medicale, citate de Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Draga Olteanu Matei: Din aceasta seara, dictatura s-a reinstaurat in tara noastra si avem a ne teme

Actrita Draga Olteanu Matei este alaturi de Antena 3: Sunt alaturi de dumneavoastra. Si eu va pun apartamentul meu la dispozitie Si cred ca sunt foarte multi oameni din tara asta care vi le-ar pune, a spus.

Retailerul american de imbracaminte Brooks Brothers deschide primul magazin in Romania

Brooks Brothers, retailer american de imbracaminte, intra pe pia and ta din tara noastra in septembrie si va deschide in septembrie primul magazin in cadrul Baneasa Shopping City, transmite compania printr-un comunicat remis redactiei.

BERD acorda 10 milioane de euro pentru modernizarea serviciilor de apa si canalizare din tara

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda un nou imprumut in valoare de pana la 10 milioane euro catre SC Raja SA Constanta, unul din cei mai mari operatori de servicii de apa din Romania, in vederea modernizarii serviciilor de apa si canalizare, informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )