Libnet.ro
UNICEF

17:00

Primul spital universitar din Ardeal pentru cai functioneaza la Cluj

România Liberă România Liberă,
Primul spital universitar din Ardeal pentru cai functioneaza la Cluj

Singurul spital universitar de ecvine din Transilvania functioneaza in cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj. Spitalul este deservit de sase medici, trei interni si aproximativ 30 de voluntari, recrutati dintre studentii Facultatii de Medicina Veterinara. Spitalul a fost amenajat intr-o cladire a universitatii clujene, care a fost reamenajata recent, la standarde comparabile cu cele din universitatile occidentale. continuă pe România Liberă

Air France-KLM are primul profit operational din ultimii cinci ani

Compania aeriana franco-olandeza Air France-KLM Group a anuntat ieri, pentru 2015, primul sau castig anual operational din 2010, care depaseste asteptarile analistilor, ca urmare a reducerii costurilor cu combustibilii, respectiv a faptului ca atentatele teroriste care au avut loc in Paris, in noiembrie, nu au afectat masiv rezultatele din ultimul trimestru.

DNA ancheteaza sefi ai centralei nucleare din Cernavoda pentru un contract legat de secrete de stat

Seful centralei nucleare din Cernavoda, Ionel Bucur, si directorul economic al unitatii, alaturi de alti trei angajati, sunt cercetati de DNA intr-un dosar privind privind atribuirea unui contract in 2008 care presupunea accesul la secrete de stat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )