Libnet.ro
UNICEF

06:30

Primul urmarit penal in cazul Mita pentru Silaghi.

România Liberă România Liberă,
Primul urmarit penal in cazul Mita pentru Silaghi.

Remus Span, cel care ar fi intermediat intalnirea dintre fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, si Nelu Iordache, este urmarit penal pentru complicitate la trafic de influenta. Fostul ofiter de informatii si adjunct al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, Remus Span, este urmarit penal pentru complicitate la trafic de influenta in dosarul in care este anchetat si fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi foto). Procurorii anticoruptie sustin ca . continuă pe România Liberă

Prorectorul Universitatii Ovidius, Gabriela Stanciu, urmarit penal pentru luare de mita

Dupa rectorul Danut Tiberius Epure, prorectorul Gabriela Stanciu este urmarita penal de Directia Nationala Anticoruptie pentru luare de mita.

Remus Span, urmarit penal pentru complicitate la trafic de influenta, in dosarul lui Silaghi

Remus Span este urmarit penal pentru complicitate la trafic de influenta, fiind acuzat ca l-ar fi ajutat pe Ovidiu Silaghi sa pretinda si sa primeasca 200. 000 de euro si servicii de la Nelu Iordache, pentru a.

Prorectorul Universitatii Ovidius, urmarit penal pentru mita.

Prorectorul Universitatii Ovidius Constanta, Gabriela Stanciu, care avea atributii de rector dupa arestarea lui Danut Tiberius Epure, este cercetata pentru coruptie dupa ce a luat de la o persoana 1. 500 de euro mita pentru a-i da raspunsurile pentru admiterea la Farmacie. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au inceput urmarirea penala fata de Gabrielei Stanciu, prorector al Universitatii Ovidius din Constanta, care exercita atributiile de rector al institutiei de invatamant, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )