Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prina si Susala, complicii lui Darius Valcov, inca 30 de zile de arest la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Prina si Susala, complicii lui Darius Valcov, inca 30 de zile de arest la domiciliu

Fostul primar de Slatina, Minel Prina, suspendat in prezent, si Lucian Susala, fost sofer al lui Darius Valcov cand acesta conducea Primaria Slatina, inculpati in dosarul de mega-coruptie instrumentat demnitarului de catre Directia Nationala Anticoruptie, raman in continuare priponiti in arest la domiciliu. Aceasta este decizia judecatorilor inaltei Curti de Casatie si Justitie de luni 11 mai. continuă pe Adevărul

Prina si Susala, complicii fostului primar de Slatina, inca 30 de zile de arest la domiciliu

Fostul primar de Slatina, Minel Prina, suspendat in present, si Lucian Susala, fost sofer al lui Darius Valcov cand acesta conducea Primaria Slatina, inculpati in dosarul de mega-coruptie instrumentat demnitarului de Directia Nationala Anticoruptie, raman in continuare priponiti in arest la domiciliu. Aceasta este decizia judecatorilor inaltei Curti de Casatie si Justitie de luni 11 mai.

Darius Valcov ramane in arest preventiv: Decizia Curtii Supreme este definitiva

Darius Valcov ramane in arest preventiv, potrivit deciziei inaltei Curti de Casatie si Justitie, care este una definitiva. Pe 6 mai, iCCJ a decis cercetarea lui Valcov in arest la domiciliu, insa luni a.

Darius Valcov RAMANE in arest preventiv

Update 21. 05 - Darius Valcov ramane in arest preventiv, a decis definitiv, luni seara, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), admitand contestatia DNA la decizia din 6 mai a aceleiasi instante de.

Decizie definitiva: Darius Valcov ramane in arest preventiv

UPDATE: Darius Valcov ramane in arest preventiv, a decis inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), potrivit Mediafax.

Fostul ministru Darius Valcov ar putea scapa luni de arestul preventiv

Fostul ministru Darius Valcov ar putea fi scos, luni, din spatele gratiilor si plasat in arest la domiciliu. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia procurorilor anticoruptie impotriva deciziei prin ca i-a fost inlocuita masura.

Darius Valcov afla daca scapa de arest: Decizia magistratilor Curtii Supreme va fi definitiva

Darius Valcov afla luni daca scapa de arest, informeaza B1 TV. Magistratii Curtii Supreme au admis saptamana trecuta cererea fostului ministru de finante de schimbare a masurii preventive si au dispus.

Darius Valcov afla, luni, daca va fi plasat in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) judeca, luni, contestatia DNA fata de decizia instantei de a-l plasa in arest la domiciliu pe fostul ministru al Finantelor Darius Valcov, informeaza Agerpres.

Magistratii decid astazi daca Darius Valcov ramane in arest la domiciliu

Darius Valcov ar putea ajunge astazi acasa. Magistratii instantei supreme iau in discutie contestatia DNA la decizia judecatorilor de a fi cercetat in arest la domiciliu iar sentinta va fi definitiva.

Darius Valcov afla astazi daca trece in arest la domiciliu

Fostul ministru Darius Valcov, acuzat de trafic de influenta, afla astazi daca va fi cercetat in arest la domiciliu, dupa ce, miercuri, inalta Curte de Casatie si Justitie a decis inlocuirea arestului preventiv. Procurorii anticoruptie au contestat hotararea instantei, iar judecatorii iCCJ vor da astazi un verdict definitiv.

Luni, zi decisiva pentru Darius Valcov: afla daca scapa de gratiile Beciului Domnesc

Asa cum era de asteptat, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au contestat, vineri 8 mai, decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie de eliberare din arestul Politiei Capitalei si plasare in arest la domiciliu a senatorului pesedist Darius Valcov, fost primar de Slatina si ex-ministru de Finante. Contestatia procurorilor va fi judecata luni 11 mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2355 seconds )