Libnet.ro
UNICEF

08:15

Principele Nicolae, PRIMELE IMAGINI de la CASATORIA cu iubita sa, Alina Binder? Mai multe fotografii au fost distribuite de monarhisti (FOTO)

B1 B1,
Principele Nicolae, PRIMELE IMAGINI de la CASATORIA cu iubita sa, Alina Binder? Mai multe fotografii au fost distribuite de monarhisti (FOTO)

In ultimele zile, pe paginile de socializare ale unor monarhisti, au aparut imagini cu Principele Nicolae si Alina Binder, dintr-o sedinta foto despre care se spune ca este facuta la cununia civila a celor. continuă pe B1

Primele imagini cu Tudorel Toader, in Japonia: Cu cine s-a intalnit ministrul Justitiei (FOTO)

Au aparut primele imagini din timpul vizitei ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Japonia. Ministrul Justitiei de la Tokyo, Y333;ko Kamikawa, a publicat pe pagina a de Twitter, imagini de la intalnirea cu.

Primele imagini cu pasagerii avionului prabusit in Rusia

Acestea sunt primele imagini cu unele dintre victimele accidentului aviatic petrecut duminica in Rusia in care au murit 71 de ani, scrie Metro. Toti cei 65 de pasageri au murit alaturi cei sase membri ai.

Primele imagini dupa accidentul aviatic cumplit din Moscova. La bord se aflau 71 de persoane (VIDEO)

Primele imagini cuaccidentul cumplit ce a avut loc in apropiere de Moscova au ajuns pe internet. Un avion rusesc al companiei Saratov Airlines, la bordul caruia se aflau 65 de pasageri si sase membri ai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )