Libnet.ro
UNICEF

01:05

Printul Charles, asteptat sambata, la Cotroceni, de presedintele Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Printul Charles, asteptat sambata, la Cotroceni, de presedintele Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu il primeste sambata, de la ora 13. 40, la Palatul Cotroceni, pe Alteta Sa Regala, Printul de Wales, anunta Administratia Prezidentiala. continuă pe Adevărul

Ce a facut presedintele Traian Basescu a doua zi dupa alegeri

In toata aceasta verva post-alegeri si la un scor de numai 6% obtinut de PMP, presedintele Traian Basescu a preferat sa ramana in spatele camerelor de filmat a doua zi dupa alegeri. Seful statului s-a rezumat numai la decorarea unor personalitati din Republica Moldova si a fostului premier Nicolae Vacaroiu.

Presedintele Traian Basescu, prima iesire dupa alegerile de duminica

Presedintele Traian Basescu va sustine marti o declaratie de presa, inainte de plecarea la Bruxelles, unde va participa la summitul popularilor europeni si se va intalni cu sefii de stat si de guvern din Uniunea Europeana. Interventia publica a sefului statului va avea loc la Aeroportul Otopeni si este programata pentru ora 13.

Presedintele Basescu il primeste sambata, la Palatul Cotroceni, pe Printul Charles

Presedintele Traian Basescu il primeste, sambata, la Palatul Cotroceni, pe Printul Charles, aflat intr-o vizita in Romania. Potrivit anuntului de presa transmis vineri de Administratia Prezidentiala,.

Presedintele Basescu se intalneste, sambata, cu printul Charles

Presedintele Traian Basescu il va primi, sambata, pe printul Charles.

Traian Basescu a discutat cu secretarul general al Consiliului Europei despre evolutiile din regiune

Presedintele Traian Basescu l-a primit joi, la Cotroceni, pe Thorbjorn Jagland, secretarul general al Consiliului Europei, cu care a discutat despre ultimele evolutii din regiune. Seful statului a reiterat.

Unificarea dreptei l-a sarit pe Traian Basescu

PNL si PDL au batut palma pentru un proiect de dreapta comun, insa au uitat de PMP, partidul crescut de presedintele Traian Basescu.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a incercat sa se sinucida de fata cu politistii

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu in Portul Constanta a incercat sa se sinucida, miercuri, in momentul in care un echipaj de Politie urma sa-l ia de la locuinta sa si sa-l duca la spital pentru o expertiza psihiatrica .

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a incercat sa se sinucida de fata cu procurorii

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu in Portul Constanta a incercat sa se sinucida, in momentul in care un echipaj de Politie urma sa-l ia de la locuinta sa si sa-l duca la spital.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a incercat sa se sinucida

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu a incercat sa se sinucida. Adrian Zglobiu a incercat sa-si ia viata de fata cu procurorii. Adrian Zglobiu va sta 7 zile la Spitalul de Psihiatrie din.

Traian Basescu, inainte de summitul de la Bruxelles: Se va face o analiza a rezultatului alegerilor europarlamentare (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, inaintea summitului de la Bruxelles, ca va participa la un consiliul informal, pe a carui ordine de zi se afla situatia dinUcraina, rezultatul alagerile pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )