Libnet.ro
UNICEF

19:30

Printul Charles, ingrijorat de ascensiunea antisemitismului in Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Printul Charles, ingrijorat de ascensiunea antisemitismului in Marea Britanie

Printul Charles a denuntat ascensiunea antisemitismului in Marea Britanie si alte forme toxice si degradante de intoleranta, dupa o serie de atacuri cu caracter rasist, informeaza AFP. continuă pe Antena3

Zeci de mii de TURISTI, OBLIGATI sa plateasca 3.000 de lire la intrarea in Marea Britanie.

Zeci de mii de turisti din India, Pakistan, Bangladesh si Nigeria vor fi nevoiti sa plateasca o garantie in valoare de 3000 de lire sterline pentru a fi lasati sa intre in Marea Britanie, titreaza Daily Mail. Turistii isi vor putea recupera banii doar dupa ce vor parasi tara. Potrivit autoritatilor britanice, acest demers are rolul de a stopa abuzurile din sistemul britanic de vize. Secretarul de Stat, Theresa May, a sustinut ca scopul principal este cel de a face sistemul de imigratie mai .

Ministrul britanic de Externe: Marea Britanie nu a decis inarmarea insurgentilor sirieni

Marea Britanie nu a luat decizia inarmarii insurgentilor sirieni, a declarat la Doha, ministrul britanic de Externe, William Hague, cu putin timp inainte de inceperea reuniunii grupului Prietenii Siriei, relateaza AFP, citat de Mediafax .

William Hague: Marea Britanie nu a luat decizia inarmarii insurgentilor sirieni

Marea Britanie nu a luat decizia inarmarii insurgentilor sirieni, a declarat sambata, la Doha, ministrul britanic de Externe, William Hague, cu putin timp inainte de inceperea reuniunii grupului Prietenii Siriei, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2725 seconds )