Libnet.ro
UNICEF

15:30

Privatizarea Oltchim a esuat: nici o oferta depusa pentru combinatul din Ramnicu Valcea

Hotnews Hotnews,
 Privatizarea Oltchim a esuat: nici o oferta depusa pentru combinatul din Ramnicu Valcea

Nici o companie nu a depus oferte pentru privatizarea Oltchim la finalul termenului-limita, anunta Ministerul Economiei. Termenul limita a fost vineri, 6 iunie a. c. , ora 11,00. Oltchim SA este administrata de un consortiu de administratori judiciari: RomInsolv SPRL si BDO Business Restructuring SPRL. continuă pe Hotnews

Privatizarea Oltchim s-ar putea amana din nou. Administratorii judiciari au pregatit deja Planul B

Ministrul Economiei, Constantin Nita, a declarat astazi ca termenul pentru depunerea ofertelor angajante ar putea fi amanat in conditiile in care niciun investitor nu va dori sa cumpere combinatul Oltchim in data de 6 iunie.

Privatizarea Oltchim a fost amanata cu inca sase luni, la cererea celor trei potentiali cumparatori ai combinatului

Privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu Valcea a fost amanata astazi cu inca sase luni, pentru a patra oara in acest an, decizie luata la cererea celor trei potentiali investitori interesati de achizitionarea companiei de stat, aflata in insolventa.

Privatizarea Oltchim se suspenda pentru 6 luni

Termenul de privatizare al Oltchim a fost prelungit cu inca sase luni, deoarece niciun investitor nu s-a inscris pana astazi, in ziua limita a depunerii ofertelor, in cursa pentru preluarea Combinatului Chimic, transmit sursele de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )