Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pro si contra Rosia Montana, diseara, la Sinteza Zilei

Antena3 Antena3,
Pro si contra Rosia Montana, diseara, la Sinteza Zilei

Astazi, la Sinteza Zilei, Mihai Gadea pune fata in fata sustinatorii si contestatarii proiectului Rosia Montana. Sa se exploateze aurul din Muntii Apuseni sau nu? Pentru intaia data,. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: prima confruntare televizata, pro si contra Rosia Montana

Prima confruntare televizata, pe subiectul Rosia Montana - pro si contra a fost difuzata luni seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in muntii Apuseni exista minereu de aur, iar batalia.

Proteste impotriva exploatarii de la Rosia Montana, anuntate in 28 de orase din tara.

Mai multe proteste impotriva deciziei Guvernului de a aproba proiectul de lege care permite exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana sunt pregatite pentru astazi, de la ora 17. 00, in toata tara. Actul normativ, adoptat marti, va fi trimis in Parlament, care trebuie sa ia astfel decizia finala privind exploatarea de aur in zona Rosia Montana. Guvernul a aprobat acest proiect de lege care, potrivit procedurii, va trebui adoptat de Parlament. Principalele masuri propuse in .

Sinteza zilei: Care sunt avantajele si dezavantajele exploatarii la Rosia Montana

Prima confruntare televizata, pe subiectul Rosia Montana - pro si contra, a fost difuzata luni seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in muntii Apuseni exista minereu de aur, iar batalia.

Mircea Badea: Cei din zona Rosia Montana trebuie sa fie primii interesati cu privire la aspectele de mediu

Mircea Badea a comentat in cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza Zilei pe marginea dezbaterii legate de proiectul Rosia Montana. Eu nu sunt atat de interesat de proiectul de la Rosia Montana. Cred in.

Ponta: Votul meu de deputat va fi impotriva proiectului Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata seara, la Antena 3, raspunzand unei intrebari, ca personal va vota, ca deputat, impotriva proiectului Rosia Montana, precizand insa ca este important ca toate argumentele pro si contra proiectului vor fi.

Ponta: Votul meu de deputat va fi impotriva proiectului Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata seara, la Antena 3, raspunzand unei intrebari, ca personal va vota, ca deputat, impotriva proiectului Rosia Montana, precizand insa ca este important ca toate argumentele pro si contra proiectului vor fi prezentate in cel mai transparent for, Parlamentul, transmite Mediafax.

Radu Tudor: Daca ar fi avut curaj politic, Basescu facea referendum pentru Rosia Montana in timpul guvernarii proprii

Jurnalistul Radu Tudor a comentat in cadrul emisiunii La ordinea zilei de la Antena 3 pe tema referendumului propus de presedintele Traian Basescu in privinta proiectului de la Rosia Montana. Daca Traian Bas.

FOTOGALERIE VIDEO Peste 2.000 de manifestanti au protestat pentru a doua zi la Piata Universitatii impotriva Guvernului si exploatarii de la Rosia Montana / Sloganul zilei: Ponta, esti un lingou

Piata Universitatii a fost pentru a doua zi scena protestelor impotriva exploatarii aurifere de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat proiectul si l-a trimis catre Parlament. Peste 2000 de manifestanti au scandat lozinci impotriva guvernului Ponta si a RMGC. Protestatarii au reusit pe seara sa-i pacaleasca pe jandarmi si sa ocupe carosabilul pe bulevardul Elisabeta in dreptul Universitatii, zeci de autobuze si troleibuze fiind blocate. Jandarmeria a asigurat doar perimetrul protestelor, dar nu a intervenit pentru evacuarea celor cateva sute de protestatari care au continuat sa cante pana in jurul ore 4 dimineata. Nu s-au semnalat incidente majore. Vezi in articol video cu evenimentele din Piata Universitatii.

Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru Rosia Montana?

Traian Basescu incearca sa foloseasca subiectul Rosia Montana pentru a isi face imagine. Basescu a insinuat astazi ca premierul Victor Ponta ar fi luat bani de la Rosia Montana sa sustina proiectul.

VIDEO FOTOBaimarenii au protestat fata de proiectul minier de la Rosia Montana

Putin peste 100 de baimareni s-au adunat astazi in fata Statuii Ostasului Roman pentru a protesta fata de decizia guvernului de a demara proiectul de la Rosia Montana. Baimarenii s-au aratat nemultumiti de aceasta decizie spunand ca isi doresc un mediu curat.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )