Libnet.ro
UNICEF

14:15

Pro TV ramane fara Voce pentru prima data in zece ani: declaratiile postului

Adevărul Adevărul,
Pro TV ramane fara Voce pentru prima data in zece ani: declaratiile postului

Pentru prima data in zece ani, emisiunea Vocea Romaniei nu va mai face parte din grila de toamna. Pro TV a decis sa amane talent show-ul din acest an, din cauza pandemiei de COVID-19. continuă pe Adevărul

Schimbare majora la Pro TV. Vocea Romaniei, anulata pentru prima data in 10 ani

Editia din acest a an a show-ului Vocea Romaniei a fost anulata, fiind pentru prima data in 10 ani cand filmarile si castingurile nu se vor tine. in toamna, fanii emisiunii de talente vor putea urmari.

Polonia a intrat in recesiune, pentru prima data de la caderea comunismului

Polonia a intrat oficial in recesiune, pentru prima data dupa caderea comunismului, dupa ce produsul intern brut PIB) a scazut cu 7,9% in al doilea trimestru din 2020, in cifre anualizate, si cu 8,9% in raport cu trimestrul precedent.

Polonia a intrat in recesiune, pentru prima oara dupa caderea comunismului

Polonia a intrat oficial in recesiune, pentru prima data dupa caderea comunismului, dupa ce produsul intern brut PIB) a scazut cu 7,9% in al doilea trimestru din 2020, in cifre anualizate, si cu 8,9% in raport cu trimestrul precedent, a anuntat vineri, intr-o prima estimare, oficiul national pentru statistici GUS), citat de AFP, conform Hotnews.

UPDATE Polonia a intrat in recesiune, pentru prima oara dupa caderea comunismului

Polonia a intrat oficial in recesiune, pentru prima data dupa caderea comunismului, dupa ce produsul intern brut PIB) a scazut cu 7,9% in al doilea trimestru din 2020, in cifre anualizate, si cu 8,9% in raport cu trimestrul precedent, a anuntat vineri, intr-o prima estimare, oficiul national pentru statistici GUS), citat de AFP.

Pro Tv renunta la Vocea Romaniei. Cine se muta la X Factor la Antena1? Surprizele se tin lant

Vocea Romaniei ia o pauza pe o perioada nedeterminata. Pentru prima data in zece ani, show-ul nu va mai fi difuzat in aceasta toamna, iar cei patru jurati vor trebui sa se orienteze spre alte proiecte. Tudor Chirila, Smiley, Horia Brenciu si Irina Rimes sunt obligati sa faca un pas in spate.

Polonia a intrat in recesiune, pentru prima oara dupa caderea comunismului, din cauza crizei financiare generate de epidemia de Covid-19

Polonia a intrat in recesiune, pentru prima oara dupa caderea comunismului, pe fondul crizei fiannciare generate de epidemia de coronavirus. Nici Romania nu sta mai bine. Economia sufera cea mai mare scadere din.

S-a aflat marele SECRET al lui Ed Sheeran: Va fi in curand TATA pentru prima oara!

Surpriza in showbiz! Ed Sheeran si sotia lui vor deveni cat de curand parinti pentru prima oara. Cei doi au tinut sarcina secreta pana in ultima clipa, scrie The Sun. Ed Sheeran 29) si sotia lui,.

Contract de 275 de milioane de lei pentru modernizarea a zece avioane IAR 99 din dotarea MApN, semnat cu Avioane Craiova

Premierul Ludovic Orban, ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, si cel al Economiei, Virgil Popescu, au participat, vineri, la Avioane Craiova, la semnarea unui contract in valoare de 275 de milioane de lei, pentru modernizarea a zece avioane IAR 99 aflate in dotarea MApN. Totodata, Avioane Craiova va fi declarata Centru national de mentenanta IAR 99, conform news. ro.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )