Libnet.ro
UNICEF

13:30

Proba practica a examenului de conducere va fi inregistrata video, incepand de luni

România Liberă România Liberă,
Proba practica a examenului de conducere va fi inregistrata video, incepand de luni

Proba practica a examenului auto este, incepand de luni, inregistrata atat audio, cat si video, cu un dispozitiv care va fi instalat pe masinile folosite la aceasta testare, informeaza Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor. continuă pe România Liberă

Proba practica de conducere a autovehiculului va fi inregistrata video si audio, incepand de luni

Proba practica a examenului pentru obtinerea permisului de conducere va fi inregistrata atat video, cat si audio, incepand de luni, informeaza Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor.

Proba practica a examenului de obtinere a permisului auto, inregistrata video si audio incepand de luni

Candidatii la examenul de obtinere a permisului auto vor fi inregistrati atat video, cat si audio la sustinerea probei practice a examenului, incepand de luni, masura luata pentru asigurarea si verificarea legalitatii examenului, iar mai intai va fi implementata in Capitala si in judetul Ilfov, scrie news. ro.

Proba practica a examenului de obtinere a permisului auto, inregistrata video si audio incepand de luni

Au aparut noi schimbari in ceea ce priveste conditiile in care se va desfasura examenul de obtinere a permisului auto. Candidatii vor fi inregistrati atat audio, cat si video, la.

Proba practica a examenului de obtinere a permisului auto, inregistrata video si audio

Incepand de luni, persoanele care s-au inscris la examenul de obtinere a permisului auto vor fi inregistrati video si audio la sustinerea probei practice a examenului. Pentru inceput, masura va fi implementata in Capitala si in judetul Ilfov.

Noi reguli la obtinerea permisului de conducere. Se schimba proba practica! Vezi noile reglementari

Fraudarea examenului auto devine aproape imposibila. Dupa proba teoretica, acum si cea practica va fi filmata. Camerele vor fi instalate in fiecare masina de examen si se elimina astfel orice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2993 seconds )