Libnet.ro
UNICEF

01:05

Problema de sanatate pentru care Valentina Pelinel cauta rezolvare la New York

ADPM ADPM,
Problema de sanatate pentru care Valentina Pelinel cauta rezolvare la New York

Valentina Pelinel se confrunta cu o problema de sanatate ingrijoratoare pentru rezolvarea careia a plecat chiar la New York. Acolo consulta cativa medici priceputi pentru a se vindeca. Fostul model international a cazut la schi si si-a rupt ligamentul incrucisat anterior. continuă pe ADPM

3 motive pentru care cartofii copti sunt sanatosi

Multe persoane persoane sunt innebunite dupa cartofi. Iar aceste legume coapte sunt pur si simplu fantastice. Cartofii copti au o multime de beneficii pentru sanatate. Iata 3 dintre ele. Sunt alimentele cele mai.

Motivul pentru care Adrian Nastase sesizeaza CSM pentru declaratii facute de Basescu

Adrian Nastase a sesizat, luni, Consiliul Superior al Magistraturii in legatura cu declaratii facute de presedintele Traian Basescu in dimineata zilei in care instanta a dat decizia in dosarul Zambaccian. Informatia a fost postata pe blogul.

8 motive pentru care ar trebui sa-ti iei plante de apartament

Aducerea unor elemente din afara in interiorul casei inseamna mai mult decat infrumusetarea spatiului. Potrivit unor studii NASA, plantele din casa sunt excelente pentru sanatatea ta pentru ca filtreaza aerul.

Motivele concrete pentru care ungurii nu se grabesc sa cumpere Ardealul.

S-a speculat intens ca de la 1 ianuarie strainii vor da navala in Romania sa cumpere terenuri agricole, iar o stire care a circulat la inceputul anului sustinea ca Ungaria vrea sa cumpere Ardealul, bucata cu bucata, printr-un proiect care prevedea achizitia de loturi de la maghiarii din Transilvania. Agentiile imobiliare si proprietarii actuali de terenuri agricole sustin insa ca realitatea e cu totul alta. In prezent, potrivit statisticilor Ministerului Agriculturii, doar 10% din suprafata .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )