Libnet.ro
UNICEF

22:00

Probleme la aterizare pe aeroportul La Guardia din New York. 10 persoane, ranite.

România Liberă România Liberă,
Probleme la aterizare pe aeroportul La Guardia din New York. 10 persoane, ranite.

Zece persoane au fost ranite luni dupa-amiaza pe aeroportul newyorkez La Guardia, cand trenul de aterizare din partea din fata a unui avion Boeing care transporta 150 de persoane s-a rupt la aterizare, conform companiei aeriene Southwest, citata de AFP, potrivit Mediafax. Zece persoane au fost ranite. Patru dintre ele au primit ingrijiri la fata locului si alte sase au fost spitalizate, a precizat un purtator de cuvant al companiei. Potrivit unui bilant precedent, cinci pasageri si trei . continuă pe România Liberă

Avion cu probleme de aterizare in New York: Opt persoane au fost ranite

Un avion Boeing care transporta 150 de persoane s-a prabusit, la aterizare, luni, pe aeroportul La Guardia din New York, cauzand ranirea a opt persoane. Autoritatile au anuntat ca aeroportul a fost inchis in.

Un judecator din New York respinge pretentiile financiare ale proprietarilor World Trade Center

Proprietarii complexului World Trade Center din New York nu au dreptul sa ceara despagubiri de miliarde de dolari companiilor aeriene ale caror avioane au fost deturnatein septembrie 2001 si care s-au prabusit in Turnurile Gemene, potrivit deciziei luate joi de catre un judecator federal din New York.

SUA: Patru persoane au murit din cauza caniculei la New York

Patru persoane au murit din cauza caniculei care a afectat in ultimele zile New York-ul, transmite AFP. O femeie de 81 de ani si o alta de 83 de ani au murit sambata de hipotermie, la Manhattan, respectiv, la.

Muzicienii Dan si Valentina Dediu vor concerta la New York

Dan Dediu va concerta alaturi de Valentina Sandu-Dediu pe 2 august, in New York, la sala de recital Klavierhaus, de la ora 19. 00, si pe 3 august, la sediul Institutului Cultural Roman de la New York, de la aceeasi ora.

Canicula face victime in New York. Patru oameni au murit din cauza caldurii

Patru persoane in varsta au murit din cauza valului de caldura care a afectat in ultimele zile New York-ul, informeaza AFP. Printre victime se numara o femeie in varsta de 81 de ani si o alta de 83 de.

Faze Tari: Condamnata la 2 ani de inchisoare pentru ca a facut sex. Cu cine s-a culcat aceasta tanara; Are 141 de ani pentru ca a mancat doar nuci; Liberi la sanii goi, pe strada, in New York; Ce a gasit un barbat sub pres, cand a ajuns acasa

O femeie din Norvegia, trimisa la inchisoare in Dubai pentru ca a fost violata. O norvegianca a fost trimisa la inchisoare in Emiratele. Coreenii detin recordul la vaci minune: dau 26,31 litri de lapte pe zi. Ale noastre. doar 9,8 litri. Desi s-a incetatenit ideea ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )