Libnet.ro
UNICEF

22:30

PROBLEME DIN CAUZA VREMII PE AEROPORTUL OTOPENI! MAI MULTE ZBORURI, AMANATE

B1 B1,
PROBLEME DIN CAUZA VREMII PE AEROPORTUL OTOPENI! MAI MULTE ZBORURI, AMANATE

Vremea rea perturba si traficul aerian. Mai multe zboruri ce urmau sa plece de pe Aeroportul International Otopeni au fost amanate. De asemenea, doua curse dinspre Copenhaga si Viena au fost. continuă pe B1

PROBLEME DIN CAUZA VREMII PE AEROPORTUL OTOPENI! MAI MULTE ZBORURI, AMANATE (VIDEO)

Vremea rea perturba si traficul aerian. Mai multe zboruri ce urmau sa plece de pe Aeroportul International Otopeni au fost amanate. De asemenea, doua curse dinspre Copenhaga si Viena au fost.

Activitatea pe Aeroportul Otopeni a fost afectata de conditiile meteo extreme. Mai multe curse au fost amanate

Operarea pe una din pistele Aeroportului Henri Coanda a fost afectata temporar, iar mai multe curse internationale au fost amanate, din cauza codului portocaliu de ploi abundente si vijelii sub incidenta caruia se afla Capitala.

19 curse aeriene au intarzieri la decolarea de pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza ploilor

Nouasprezece curse aeriene au intarzieri la decolarea de pe Aeroportul Henri Coanda, luni, din cauza inundarii unei piste in urma ploilor torentiale si a faptului ca o alta este in reparatii, scrie News. ro. Avioanele au pierdut culoarele de zbor, astfel ca pasagerii cu destinatii precum Atena, Roma, Frankfurt, Barcelona, Budapesta, Tel Aviv, au fost nevoiti sa astepte ore in sir in aeroport fara sa stie ora exacta la care vor putea pleca.

Nouasprezece curse aeriene au intarzieri la decolarea de pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza ploilor

Nouasprezece curse aeriene au intarzieri la decolarea de pe Aeroportul Henri Coanda, luni, din cauza inundarii unei piste in urma ploilor torentiale si a faptului ca o alta este in.

Inundatii in mai multe zone din Capitala. Informatii de ultima ora despre vreme. Ce urmeaza

Sunt probleme pe mai multe artere mari din Capitala din pricina ploii torentiale. Dupa doua zile de canicula, vremea extrema a lovit Bucurestiul. Mihai Timu, meteorologul de serviciu de la ANM, a declarat.

Ploaia a facut ravagii in Capitala: Un copac de mari dimensiuni s-a prabusit peste mai multe masini(FOTO)

Ploile abundente din ultimele ore au facut ravagii in Capitala. Cei mai multi dintre bucuresteni au avut de suferit dupa ce traficul rutier a fost dat peste cap din cauza suvoaielor care au inundat.

Festival ANULAT din cauza numarului mare de VIOLURI

Organizatorii celui mai mare festival muzical din Suedia au anulat editia din 2018 din cauza numarului mare de violuri puse pe seama imigrantilor tineri. Anumiti barbati, pentru ca de barbati este.

DEZASTRU ECOLOGIC: Pesti morti din cauza CANICULEI! Pompierii au intervenit pentru reoxigenarea apei

Aproximativ o tona si jumatate de pesti, care cel mai probabil au murit din cauza caniculei, sufocandu-se din cauza lipsei de oxigen, au fost scosi, sambata, de localnicii din Sannicolau Mare, ju.

O tona si jumatate de pesti morti, din cauza caniculei, intr-o balta din judetul Timis. Pompierii au intervenit timp de noua ore pentru reoxigenarea apei

Pompierii au actionat, la Sannicolau Mare, pentru a reoxigena apa din care au fost scoase cantitati uriase de pesti morti, cel mai probabil din cauza caniculei, sufocandu-se din cauza lipsei de oxigen, potrivit Mediafax.

E-Distributie Muntenia (Enel) anunta ca s-ar putea inregistra in continuare pene de curent in Bucuresti, din cauza supraincarcarii retelei, pe fondul caniculei

Temperaturile foarte mari inregistrate in Bucuresti in ultimele zile au condus la o crestere a consumului de energie electrica, unele zone ale Capitalei fiind afectate de intreruperi ale alimentarii cu energie electrica, pe fondul acestor conditii meteorologice extreme, arata ENEL Romania intr-un comunicat de presa. In continuare, din cauza temperaturilor foarte ridicate, s-ar putea inregistra atat intreruperi in alimentarea cu energie electrica, cat si congestii ale liniei telefonice de deranjamente, in cursul zilei de vineri si sambata, mai arata ENEL.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )