Libnet.ro
UNICEF

19:30

Probleme la Jocurile Olimpice de la Rio: Probele de navigatie se vor desfasura pe apa toxica

B1 B1,
Probleme la Jocurile Olimpice de la Rio: Probele de navigatie se vor desfasura pe apa toxica

In golful Guanabara, unde se vor desfasura probele de navigatie din cadrul Jocurilor Olimpice, au fost gasite cantitati foarte mari de bacterii rezistente la antibiotice, asa ca sportivii trebuie sa evite. continuă pe B1

Roger Federer anunta ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio si isi incheie prematur sezonul

Tenismanul elvetian Roger Federer 34 ani) a anuntat pe Facebook ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 5-21 august) si isi incheie prematur sezonul 2016 din cauza accidentarilor, transmite Agerpres.

Echipa de haltere a Rusiei, exclusa de la Jocurile Olimpice de la Rio

Federatia Internationala de Haltere IWF) a anuntat, vineri, prin intermediul unui comunicat oficial, ca echipa Rusiei a primit interdictie de a participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, fiind acuzati ca au incalcat regulamentele antidoping.

Exclus dupa ce a ajuns la Rio: Atletul Mihai Donisan nu va putea participa la Jocurile Olimpice

Atletul Mihai Donisan, ce participa in proba de saritura in inaltime, a fost exclus de la Jocurile Olimpice de la Rio ce vor incepe in august. Sportivul fusese suspendat in.

Care sunt primii sportivi care intra in concurs la Rio de Janeiro!Sapte zile panacand incep Jocurile Olimpice

Vinerea viitoare incep Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, editia 2016, fiind deja stabilit de organizatorii competitiei.

Ana Maria Tanasie rateaza Jocurile Olimpice. Handbalista va fi inlocuita de Camelia Hotea

Vesti triste pentru handbalista Ana Maria Tanasie in varsta de 21 de ani care nu va mai putea face parte din lotul pentru Jocurile Olimpice de la Rio din cauza unei accidentari. Aceasta a.

Simona Halep se felicita pentru neparticiparea la Jocurile Olimpice (VIDEO)

Inaintea debutului sau in proba de simplu a turneului WTA Premier Mandatory de la Montreal jucatoarea Simona Halep a declarat ca este multumita pentru decizia luata de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio.

Trei canotori rusi, interzisi la Jocurile Olimpice de Federatia Internationala de Canotaj

Trei canotori rusi din cei 11 calificati initial au primit interdictia de a participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din partea Federatiei Internationale de Canotaj FISA), luni, pe baza criteriilor fixate duminica de Comitetul International Olimpic CIO), informeaza AFP, citata de Agerpres.

Iubirea mea pentru tenis, competitii, turnee si fani ramane intacta. Roger Federer, unul din numele grele ale tenisului, anunta retragerea de la Jocurile Olimpice

O alta veste trista pentru Jocurile Olimpice vine de aceasta data de la Roger Federer. Elvetianul a anuntat pe pagina sa de Facebook ca nu va putea sa-si reprezinta tara la acest mare eveniment sportiv.

Probleme inainte de Jocurile Olimpice: Australia a refuzat sa isi cazeze delegatia din cauza conditiilor din satul olimpic, in timp ce sportivii romani isi repara singuri boilerul (VIDEO)

La Rio, nu curge lapte si miere pentru sportivi. in Satul Olimpic, mai degraba, curge apa. pe jos, pentru ca tevile sunt sparte sau nu au fost puse. Ajunsi la Olimpiada, sportivii au gasit conditii de.

Roger Federer s-a retras de la Jocurile Olimpice si nu va mai juca in acest an

Jucatorul elvetian Roger Federer a anuntat, marti seara, ca nu va evolua la turneul olimpic de la Rio si nici la restul competitiilor programate pana la finalul anului din cauza unor probleme de sanatate.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )