Libnet.ro
UNICEF

22:00

Probleme mari pentru Halep. A fost lovita in ureche de o minge si a trebuit sa abandoneze in competitia de dublu

Adevărul Adevărul,
Probleme mari pentru Halep. A fost lovita in ureche de o minge si a trebuit sa abandoneze in competitia de dublu

Simona Halep n-a avut parte de o aniversare fericita la implinirea varste de 25 de ani, fiind victima unui incident nefericit. continuă pe Adevărul

Simona Halep a fost lovita de o minge in urechea stanga si a abandonat meciul de dublu de la Wuhan

Simona Halep a fost lovita de o minge in urechea stanga, astfel ca ea si partenera ei, Jelena Ostapenko din Letonia, au abandonat, la scorul de 1-3, dupa 26 de minute de joc, meciul cu cuplul Bethanie Ma.

Probleme mari pentru Viorel Moldovan la Auxerre. Echipa lui a ajuns pe penultimul loc in liga a II-a franceza

Numit antrenor la Auxerre, dupa terminarea campionatului Europeaan din Franta, Viorel Moldovan traverseaza o perioada dificila cu echipa sa.

Ghinion pentru Simona Halep de ziua ei: Sportiva a fost lovita de o minge in ureche si a abandonat meciul de dublu de la Wuhan (FOTO)

Simona Halep implineste marti 25 de ani. Desi trebuie sa fie o zi de sarbatoare pentru sportiva din Romania, ghinionul a lovit. in timp ce juca in proba de dublu a turneului de la Wuhan,.

Surpriza neplacuta pentru Simona Halep, de ziua ei: Jucatoarea a fost nevoita sa abandoneze un meci, dupa ce a fost lovita de o minge

Perechea formata din jucatoarele de tenis Simona Halep si Jelena Ostapenko a abandonat, marti, meciul din primul tur al turneului de la Wuhan, dupa ce jucatoarea romana a fost lovita de o minge, in urechea stanga.

Simona Halep, abandon la dublu dupa ce a fost lovita cu mingea in ureche

Jucatoarea Simona Halep a fost obligata sa abandoneze in meciul de dublu pe care l-a disputat alaturi de Jelena Ostapenko in primul tur la Wuhan Open.

Momente cumplite in Capitala! O femeie a fost lovita de un autobuz RATB

Momente de panica pentru calatorii unui autobuz RATB! O femeie a fost strivita de un mijloc de transport in comun, scrie spynews. ro. Accidentul s-a petrecut, luni seara, in zona Apaca, in.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )