Libnet.ro
UNICEF

14:00

Probleme pentru liderul grupului Stat Islamic. O sotie si un fiu al lui al-Baghdadi, arestati

Antena3 Antena3,
Probleme pentru liderul grupului Stat Islamic. O sotie si un fiu al lui al-Baghdadi, arestati

O sotie si un fiu ai liderului gruparii teroriste Stat Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, au fost arestati de armata libaneza, pentru ca se ascundeau sub identitati false, a anuntat marti o sursa din. continuă pe Antena3

O membra a armatei israeliene a fost capturata de grupul terorist Stat Islamic

O femeie membra a armatei israeliene, care este si cetatean canadian, a fost capturata de grupul terorist Stat Islamic pe teritoriul Siriei, afirma surse islamiste citate de AFP.

Teroristii din gruparea Stat Islamic au omorat 16 politisti de frontiera irakieni

Grupul terorist sunnit Stat Islamic a omorat, luni, cel putin 16 politisti de frontiera, in vestul Irakului, anunta un oficial local, citat de AFP, potrivit Mediafax.

Una din sotiile liderului gruparii teroriste Stat Islamic, arestata de armata libaneza

Una din sotiile si unul din fii liderului gruparii teroriste Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, au fost arestati in apropiere de frontiera cu Siria, de soldati libanezi, a anuntat marti o sursa din cadrul serviciilor de securitate, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Probleme pentru Rosneft

Presedintele grupului Rosneft, Igor Sechin, a cheltuit, in 2013, 55 de miliarde de dolari pentru a cumpara TNK-BP si a crea un gigant care pompeaza 5% din petrolul extras la nivel mondial, dar grupul a pierdut in acest an 38% din capitalizare, ajungand sa valoreze 50 de miliarde de dolari, relateaza Bloomberg, preluat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )