Libnet.ro
UNICEF

07:00

Problemele continua in sistemul sanitar romanesc: Pilotul paramotorului prabusit la Comana infectat cu doua bacterii instraspitalicesti (FOTO)

B1 B1,
Problemele continua in sistemul sanitar romanesc: Pilotul paramotorului prabusit la Comana infectat cu doua bacterii instraspitalicesti (FOTO)

Marian Cojocaru, pilotul paramotorului prabusit in urma cu o saptamana la Comana, a fost diagnosticat cu Klebsiella si Acinetobacter, doua bacterii intraspitalicesti cu rezistenta crescuta la. continuă pe B1

Marian Cojocaru, pilotul paramotorului prabusit la Comana, infectat cu doua bacterii la Spitalul Bagdasar-Arseni

Marian Cojocaru, pilotul paramotorului prabusit in urma cu o saptamana la Comana, a fost diagnosticat cu Klebsiella si Acinetobacter, doua bacterii intraspitalicesti cu rezistenta crescuta la antibiotice, a declarat pentru News. ro sotia acestuia, Irina Cojocaru. Familia acestuia a deschis doua conturi ca sa stranga fonduri pentru transferarea la Viena a pacientului aflat in stare grava.

FOTO. Pilotul paramotorului prabusit la Comana, infectat cu doua bacterii intraspitalicesti la Spitalul Bagdasar-Arseni. Ministerul Sanatatii ancheteaza cazul

Marian Cojocaru, pilotul paramotorului prabusit in urma cu o saptamana la Comana, a fost diagnosticat cu Klebsiella si Acinetobacter, doua bacterii intraspitalicesti cu rezistenta crescuta la antibiotice, familia luand in calcul o campanie de strangere de fonduri pentru transferarea la Viena a pacientului aflat in stare grava.

UPDATE Pilotul planorului prabusit la Comana, infectat cu doua bacterii la Spitalul Bagdasar-Arseni. Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta

Marian Cojocaru, pilotul paramotorului prabusit in urma cu o saptamana la Comana, a fost diagnosticat cu Klebsiella si Acinetobacter, doua bacterii intraspitalicesti cu rezistenta crescuta la antibiotice, familia luand in calcul o campanie de strangere de fonduri pentru transferarea la Viena a pacientului aflat in stare grava. Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta in spital.

in sistemul sanitar lucrurile nu mai pot continua asa. La mai bine de doua luni de la declaratia lui Iohannis, oamenii mor in spitale mancati de viermi (VIDEO)

Problemele din sistemul sanitar romanesc par fara rezolvare. Situatia de la Spitalul de Arsi din Capitala arata ca nimic nu s-a schimbat in spitale dupa tragedia de la Colectiv. Oamenii mor in.

O noua victima a sistemului: Pilotul paramotorului prabusit la Comana, infectat cu doua bacterii intraspitalicesti

Marian Cojocaru, pilotul paramotorului prabusit in urma cu o saptamana la Comana, a fost diagnosticat cu Klebsiella si Acinetobacter, doua bacterii intraspitalicesti cu rezistenta crescuta la.

Premiera in sistemul medical romanesc. Unde se gaseste spitalul acre se dezinfecteaza singur

Vesti bune in materie de sistem sanitar in Romania. Desi partea medicala din tara este una dintre cele mai deficitare ramuri, iata ca vesti bune vin de la Bistrita. Medicii de aici testeaza.

REVISTA BLOGURILOR. Sistemul medical - probleme fara sfarsit

Jurnalistul Catalin Tolontan reia pe blog, sintetizat, toate episoadele anchetei sale asupra cazului Hexi Pharma si a altor nereguli din sistemul sanitar romanesc.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )