Libnet.ro
UNICEF

08:00

Procedura inedita prin care medicii au reusit sa salveze mana unui pacient

Antena3 Antena3,
Procedura inedita prin care medicii au reusit sa salveze mana unui pacient

Un chirurg din Brazilia a reusit sa salveze mana unui pacient prin intermediul unei proceduri inedite. Muncitorul operator tehnic la o fabrica de productie a materialului plastic), si-a prins mana. continuă pe Antena3

Ideea inedita prin care bibliotecarii din Iasi ii conving pe cititori sa nu mai distruga cartile

Reprezentantii Bibliotecii Centrale Universitare Mihai Eminescu din Iasi organizeaza o campanie intitulata Protejati cartea prin care se urmareste responsabilizarea cititorilor. in depozitele bibliotecii se gasesc 2,5 milioane de volume.

Tariceanu a depus un proiect de lege prin care presedintele si ministrul justitiei sunt exclusi din procedurile de numire a procurorilor-sefi si a conducerii Inaltei Curti

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a depus la Camera Deputatilor un proiect de lege prin care propune excluderea din procedurile de numire a conducerii Inaltei Curti de Casatie si Justitie si a procurorilor-sefi a sefului statului si a ministrului Justitiei, transmite Agerpres.

VIDEO. Suedia a infiintat o linie telefonica speciala, prin care localnicii ofera informatii strainilor

Suedia este prima tara din lume care a infiintat o linie telefonica speciala, care sa fie apelata de straini.

Zece metode prin care companiile pot securiza cloud-ul

Virtualizarea si infrastructura cloud au adus departamentelor de IT din companii beneficii enorme in ce priveste eficienta economica. Desi aceste reduceri de costuri sunt suficiente pentru a face trecerea catre adoptia serviciilor cloud, directorii de IT care se concentreaza strict asupra aspectelor financiare se pot expune unor riscuri substantiale in materie de securitate.

Cum s-a aparat ministrul Justitiei in plenul Camerei, la motiunea prin care i se cere demisia

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a explicat luni, in fata unei sali de plen aproape goala ca afirmatia pe care a facut-o cu privire la drepturile omului a fost interpretata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )