Libnet.ro
UNICEF

07:15

Procesul lui Dumitru Dragomir si a lui Gino Iorgulescu va fi reluat

Adevărul Adevărul,
Procesul lui Dumitru Dragomir si a lui Gino Iorgulescu va fi reluat

Inalta Curte de Casatie si Justitie ia in discutie, luni, recursul procurorilor anticoruptie in procesul in care presedintele LPF Dumitru Dragomir si fostul presedinte al FC National Gino Iorgulescu sunt inculpati pentru o tranzactie imobiliara, fapta achitata de doua instante pana acum. continuă pe Adevărul

Procesul presedintelui LPF Dumitru Dragomir si a lui Gino Iorgulescu, reluat luni la ICCJ.

Inalta Curte de Casatie si Justitie ia in discutie, luni, recursul procurorilor anticoruptie in procesul in care presedintele LPF Dumitru Dragomir si fostul presedinte al FC National Gino Iorgulescu sunt inculpati pentru o tranzactie imobiliara, fapta achitata de doua instante pana acum, potrivit Mediafax. In 2 noiembrie 2011, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, fiul acestuia, fostul presedinte al FC National Gino Iorgulescu si un fost angajat al Ligii au fost .

ICCJ reia, luni, procesul in care sunt inculpati Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu

Inalta Curte de Casatie si Justitie ia in discutie, luni, recursul procurorilor anticoruptie in procesul in care presedintele LPF Dumitru Dragomir si fostul presedinte al FC National Gino Iorgulescu sunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )