Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procuror despre declararea controlului judiciar ca neconstitutional: Nu cred ca va avea efecte concrete

Adevărul Adevărul,
Procuror despre declararea controlului judiciar ca neconstitutional: Nu cred ca va avea efecte concrete

Decizia Curtii Constitutionale de a declara ca si neconstitutionala masura controlului judiciar ar putea sa nu apuce sa produca efecte, cred procurorii salajeni. continuă pe Adevărul

Radu Mazare, despre declararea neconstitutionala a controlului judiciar: Este o decizie corecta

Primarul Constantei, Radu Mazare, este de parere ca decizia luata de judecatorii Curtii Constitutionale conform careia masura preventive a controlului judiciar este neconstitutionala este una corecta.

Liderul Cordunenilor, decan de la Medicina sau avocati, beneficiari ai declararii controlului judiciar ca fiind neconstitutional

Mai multe persoane cercetate de procurorii ieseni ar putea beneficia anularea masurii controlului judiciar, dupa de decizia privind neconstitutionalitatea aceste va fi publicata in Monitorul Oficial.

Liderul Cordunenilor, un decan de la Medicina si avocati, beneficiari ai declararii controlului judiciar ca fiind neconstitutional

Mai multe persoane cercetate de procurorii ieseni ar putea beneficia de anularea masurii controlului judiciar, dupa de decizia privind neconstitutionalitatea acestei prevederi legale va fi publicata in Monitorul Oficial.

Controlul judiciar, neconstitutional. Cine sunt romanii implicati in dosare celebre care ar putea scapa de restrictii

Curtea Constitutionala a stabilit joi ca masura controlului judiciar din noul Cod Penal este neconstitutionala, deoarece nu are o durata limitata de timp. Deocamdata, hotararea nu produce efecte, pana la publicarea ei in Monitorul Oficial. Multi oameni cunoscuti, fie ei politicieni, afaceristi sau interlopi faimosi, ar putea beneficia de desfiintarea controlului judiciar. Printre ei se numara Radu Mazare, Ion Dinita, Bunea Stancu si Mircea Cosma.

Controlul judiciar, neconstitutional pentru ca restrange libertatea individuala

Curtea Constitutionala a declarat ca articolele din noul Cod de procedura penala care reglementeaza modul de aplicare a controlului judiciar si a controlului judiciar pe cautiune sunt neconstitutionale, pentru.

Curtea Constitutionala: Normele de impunere a controlului judiciar pe perioade nelimitate, neconstitutionale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a declarat drept neconstitutionale normele de procedura penala care dau posibilitatea organelor judiciare de a dispune masurile preventive ale controlului judiciar si ale controlului judiciar pe cautiune pentru perioade nelimitate, anunta Agerpres.

Un judecator buzoian, anchetat de DNA intr-un dosar de retrocedare ilegala de padure, ar putea scapa de masura controlului judiciar

Curtea Constitutionala a decis joi ca masura preventiva a controlului judiciar asupra inculpatului este neconstitutionala deoarece nu are o durata limitata de timp. Astfel, un pion important al lotului Beganu, cercetat de DNA pentru retrocedarea ilegala a 5. 000 de hectare de padure, ar putea scapa de masura controlului judiciar. Judecatorul Neculae Toader este cel care a pronuntat solutia prin care s-a realizat improprietarirea ilegala.

Propunere DNA: Masura controlului judiciar, dispusa pentru 60 de zile

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, i-a cerut ministrului Justitiei sa reglementeze durata pentru care pot fi dispuse masura controlului judiciar si controlul judiciar pe cautiune, conform unui comunicat al DNA, remis redactiei. Scrisoarea Directiei Anticoruptie vine dupa ce, joi, CCR a stabilit ca masura controlului judiciar nu este constitutionala, pentru ca nu se specifica durata de aplicare.

CCR: Masura controlului judiciar este neconstitutionala, pentru ca nu prevede un termen limita

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis astazi ca masurile preventive ale controlului judiciar si ale controlului judiciar pe cautiune sunt neconstitutionale, intrucat acestea nu au prevazute un termen limita pentru care pot fi impuse, astfel ca incalca drepturi fundamentale.

Curtea Constitutionala: Masura controlului judiciar este neconstitutionala. Decizia este definitiva

Curtea Constitutioanla a decis, joi, ca masura controlului judiciar este neconstitutionala. CCR sustine ca nu este prevazuta durata de aplicare a controlului judiciar. Curtea Constitutionala, cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )