Libnet.ro
UNICEF

20:30

Procuror din cadrul Parchetului, judecat pentru conducere sub influenta alcoolului

România Liberă România Liberă,
Procuror din cadrul Parchetului, judecat pentru conducere sub influenta alcoolului

Procurorul de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, Timoftei Daniel Apostoliceanu, a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), pentru pentru conducere sub influenta alcoolului . continuă pe România Liberă

Procuror de la Parchetul Tribunalului Bucuresti, judecat pentru conducere sub influenta alcoolului: Dosarul a fost trimis la Curtea de Apel

Procurorul Timoftei Daniel Apostoliceanu, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), pentru ca a fost.

Procuror trimis in judecata pentru conducerea vehiculului in stare de ebrietate

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Timoftei Daniel Apostoliceanu, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Un interlop basarabean, condamnat la inchisoare pe viata pentru un triplu asasinat, a fugit din Romania: Robert Girleanu fusese plasat sub control judiciar inainte de condamnare

Un interlop din Republica Moldova, care are si cetatenie romana, a fugit din tara inainte sa fie condamnat la inchisoare pe viata pentru un triplu asasinat. El fusese eliberat de acelasi judecator ulterior.

Senatorii voteaza astazi, din nou, cererea DNA pentru arestarea lui Sova

Cristian Dumitrescu, vicepresedintele Senatului, a declarat ca cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii lui Dan Sova se va vota din nou astazi.

Patroni din cinci judete, amendati pentru exploatarea angajatilor. La cat se ridica sanctiunile

Angajatori din Dambovita, Ialomita, Iasi, Tulcea, Prahova si Bucuresti au fost amendati de inspectorii de munca, pentru nereguli, cu peste 400. 000 de euro. Totodata, Inspectia Muncii a gasit 138 de persoane care lucrau la negru.

Guvernul elen ar putea amana o parte din programul anti-austeritate, pentru a ajunge la un acord cu creditorii

Guvernul ar putea amana o parte din masurile de anti-austeritate pentru a incheia un acord cu creditorii, a declarat ministrul de Interne Nikos Voutsis, informeaza Mediafax. Negocierile dintre oficialii eleni si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )