Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Vaslui, acuzat de trafic de influenta, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Antena3 Antena3,
Un procuror de la Parchetul Tribunalului Vaslui, acuzat de trafic de influenta, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

UPDATE - Procurorul din cadrul Parchetului Tribunalului Vaslui, retinut de DNA pentru ca ar fi primit de la mai multe persoane sume de bani in schimbul promisiunii ca va interveni la diversi magistrati pentru. continuă pe Antena3

Procuror de la Parchetul Tribunalului Vaslui, retinut de DNA pentru trafic de influenta

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Vaslui a fost retinut de DNA, fiind acuzat ca a solicitat mai multor persoane sume de bani sau a acceptat cazare gratuita pe litoral, in schimbul promisiunii ca va interveni.

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Vaslui a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Vaslui a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie, fiind acuzat ca a solicitat mai multor persoane sume de bani sau a acceptat cazare gratuita pe litoral, in.

Procurorul de la Parchetul Tribunalului Vaslui, retinut de DNA, a fost arestat pentru 30 de zile

Curtea de Apel Iasi a dispus, luni seara, arestarea procurorului retinut de DNApentru trafic de influenta, scrie Mediafax. Procurorul Vasile Selaru, din cadrul Parchetului Tribunalului Vaslui, a fost.

Procuror vasluian retinut de DNA pentru trafic de influenta

Un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Iasi, sub acuzatia de de trafic de influenta. Procurorul Vasile Selaru este acuzat ca a primit bani si cazare intr-un imobil pe litoral, pentru a interveni pe langa alti magistrati, in vederea solutionarii favorabile a unui dosar.

Procuror vasluian, retinut de DNA pentru trafic de influenta

Un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Iasi, sub acuzatia de de trafic de influenta. Procurorul Vasile Selaru este acuyat ca a primit bani si cazare intr-un imobil pe litoral, pentru a interveni pe langa alti magistrati, in vederea solutionarii favorabile a unui dosar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )