Libnet.ro
UNICEF

22:30

Procurorii DNA ar fi descins la un primar din Iasi care tocmai a castigat inca un mandat

B1 B1,
Procurorii DNA ar fi descins la un primar din Iasi care tocmai a castigat inca un mandat

Procurorii DNA au descins miercuri dimineata, la Gheorghe Rotaru, primarul localitatii iesene Tibana. Potrivit BZI. RO, procurorii cerceteaza achizitionarea a 120 de camioane de balast de catre Primaria. continuă pe B1

Gheorghe Nichita a fost condamnat in dosarul Amanta. Ce se intampla cu fostul primar din Iasi

Verdict crunt in pentru fostul primar din Iasi. La doar doua zile dupa alegerile locale 2020, Gheorghe Nichita a fost condamnat la ani buni de inchisoare in dosarul Amanta. Gheorghe Nichita, condamnat in dosarul Amanta. Cati ani de inchisoare a primit fostul primar din Iasi? Fostul primar al municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a fost condamnat, .

Cel mai bogat primar din istoria Bucurestiului. A fost supranumit Nababul

Cine a fost cel mai bogat primar din Bucuresti? Nababul, asa cum a fost poreclit tocmai din cauza averii uriase, avea un obicei bizar. Cel mai bogat primar din istoria orasului Bucuresti. Un afacerist innascut, a reusit ceea ce parea imposibil Profilul primarului din Bucuresti s-a schimbat drastic de-a lungul timpului. Cum ar arata o .

Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti. Demis pentru ca era condamnat, s-a intors la Primarie

Orasul Fierbinti a devenit cunoscut dupa ce a inceput, la PRO TV, sitcom-ul Las Fierbinti. Numai ca, in urma cu patru ani localitatea a ramas fara primar, in urma unei decizii judecatoresti. Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti in urma cu patru ani, primarul de la acea vreme din localitatea Fierbinti, era demis .

Primar din 1990: Un edil din Alba castiga al optulea mandat

Cel mai longeviv primar din Alba, cel din comuna Santimbru, liberalul Ioan Iancu Popa, care ocupa aceasta functie din 1990, a castigat un nou mandat - al optulea - cu 58,37% din voturi.

Cel mai longeviv primar din Alba, reales in functie, in Santimbru

Liberalul Ioan Iancu Popa a castigat un al optulea mandat in comuna Santimbru, cu 58,37% din voturi, acesta fiind cel mai longeviv primar din judetul Alba. Ioan Iancu Popa a avut 833 de voturi din 1. 427 valabil e.

Tragedie in aceasta dimineata. Un primar din Dolj a murit la putin timp dupa ce a castigat alegerile. Ce s-a intamplat in casa barbatului

Zi neagra in partidul lui Traian Basescu. Eugen Safta, candidatul PMP la primaria comunei doljene Sadova, Eugen Safta, a murit duminica noaptea, la scurt timp dupa ce castigase cel de-al treilea mandat. Veste trista la primele ore ale diminetii Eugen Safta era primar in functie, iar cu cateva ore inainte sarbatorise castigarea celui de-al treilea .

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi: Mai avem doar un loc liber la terapie intensiva

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, Carmen Dorobat, a anuntat, miercuri, ca la nivelul unitatii medicalemai este un singur loc disponibil pentru persoanele testate pozitiv cu noul.

Se inchid restaurantele si cafenelele in patru localitati din Iasi

Restaurantele, cafenelele aflate in interior si jocurile de noroc se inchid in patru comune din Iasi, din cauza cresterii cazurilor de Covid-19. De asemenea, in orasul Iasi s-ar putea lua aceleasi masuri, daca imbolnavirile continua sa creasca.

Frauda la o sectie de votare din Iasi: Zeci de cereri pentru urna mobila au fost depuse fara semnatura

Primele acuzatii de frauda electorala au aparut la o sectie de votare din Iasi, in localitatea Rachiteni, atunci cand zeci de cereri pentru urna mobilaau fost depuse fara semnatura. Conform.

Judetul din Romania care se inchide de la 5 octombrie. Anuntul terifiant al Guvernului

A fost record negativ, in data de 28 septembrie, in privinta pacientilor internati in stare grava la sectiile ATI din Romania. 560 de oameni se lupta cu virusului plus inca o zi de crestere sustinuta a cazurilor de noul coronavirus raportate in ultimele 24 de ore. Pentru moment, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, exclude instaurarea unei .

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )