Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorii DNA l-au retinut pentru 24 de ore pe seful Politiei Rutiere Brasov

B1 B1,
Procurorii DNA l-au retinut pentru 24 de ore pe seful Politiei Rutiere Brasov

ProcuroriiDNA au emis un mandat de retinere pentru 24 de ore pe numele sefului Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, suspectat de coruptie. Acesta a fost retinut in urma a cinci ore de audieri,. continuă pe B1

Lupul paznic la oi. Paznicul unui fond de vanatoare din Rosiile, retinut pentru braconaj

Paznicul a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce politistii au constatat ca omul nu doar ca nu pazea fondul de vanatoare, dar isi ducea si cunostintele sa vaneze aici. Braconierul avea in locuinta sa un intreg arsenal, acesta detinand ilegal mai multe dispozitive pentru confectionat si sertizat cartuse, cutii cu pulbere, zeci de cartuse si alice incarcate artizanal.

Deputatul UNPR Titi Holban, pus sub acuzare de procurorii DNA pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de deputatul UNPR Titi Holban, acuzat de trafic de influenta. Politicianl este acuzat de procurori ca, in ianuarie 2014, a acceptat promisiunea unui denuntator ca, in schimbul sumei de 10. 000 euro, suma pe care a primit-o efectiv, in doua transe, va interveni pe langa o alta persoana, pentru ca aceasta, la randul ei, sa intervina pe langa un inspector cu functie de conducere la una dintre Directiile Regionale Antifrauda, astfel incat o societate administrata de un apropiat al denuntatorului sa nu fie sanctionata in urma controlului efectuat de aceasta institutie.

Seful Politiei Rutiere Brasov, ridicat de procurorii DNA si dus la audieri

Procurorii DNAl-au ridicat, marti, pe seful Politiei Rutiere Brasov si l-au dus la audieri in urma perchezitiilor desfasurate intr-un dosar in care se fac cercetari privind infractiuni de coruptie.

Cartier intreg din Braila debransat de la apa pentru cateva ore

Toate blocurile din cartierul brailean ANL Lacu Dulce au fosta lasate fara apa rece pentru cateva ore, in dimineata zilei de marti, 24 iunie. Compania de Utilitati Publice Dunarea Braila a efectuat debransarile incepand cu ora 7. 30, masura fiind luata din cauza restantelor foarte mari acumulate de o parte din chiriasii apartamentelor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )