Libnet.ro
UNICEF

17:00

Procurorii DNA au trimis-o in judecata pe Doina Tudor, senator PNL de Buzau

Adevărul Adevărul,
Procurorii DNA au trimis-o in judecata pe Doina Tudor, senator PNL de Buzau

Senatoarea Doina Tudor a fost trimisa in judecata de procurorii DNA, pentru complicitate la luare de mita, in dosarul privind favorizarea unei firme de asigurari. Ea se afla in stare de arest la domiciliu. in dosar mai sunt inculpati fostul ei sot, Daniel George Tudor, presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor la data faptei, pentru luare de mita, si Ovidiu Marian, secretar general al Senatului la data comiterii faptei. continuă pe Adevărul

DNA: Senatoarea Doina Tudor a fost trimisa in judecata

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au trimis-o in judecata, in stare de arest la domiciliu, pe senatoarea Doina Tudor, pentru complicitate la luare de mita, in dosarul privind favorizarea.

Senatoarea Doina Tudor si fostul vicepresedinte al ASF, Daniel Tudor, au fost trimisi in judecata, in dosarul in care sunt cercetati in arest la domiciliu

Procurorii DNA i-au trimis in judecata pe senatoarea Doina Tudor si fostul vicepresedinte al ASF, Daniel Tudor, ambii aflati in prezent in arest la domiciliu, informeaza Mediafax. Senatoarea va.

Daniel Tudor, fostul presedinte al ASF, si senatorul Doina Tudor au fost trimisi in judecata

Procurorii DNA i-au trimis in judecata pe senatoarea Doina Tudor si pe fostul vicepresedintele ASF, Daniel Tudor, fiind cercetati in arest la domiciliu.

Senatoarea Doina Tudor, fostul presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor si fostul SG al Senatului, trimisi in judcata de DNA

Senatoarea Doina Tudor si Daniel Tudor, fost presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor au fost trimiti in judecata de DNA, in stare de arest la domiciliu. Cei doi sunt acuzati de luare de mita. Totodata, fostul secretar general al Senatului Romaniei, Ovidiu Marian, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, pentru trafic de influenta.

Descoperire impresionanta facuta de procurorii DNA: 1,5 milioane de voturi fraudate, la referendumul din 29 iulie 2012 (VIDEO)

Descoperire impresionanta facuta de procurorii DNA. Acestia arata ca numarul voturilor fraudate la referendumul national din 29 iulie, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, se ridica la aproximativ.

Ludovic Orban, luat prin surprindere de procurorii DNA. PNL va cere o retragere?

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, se afla la DNA pentru o audiere. Sa fie acesta pretextul pentru ca PNL sa-i ceara o retragere imediata?, scrie analistul politic Radu Tudor,.

Bancul zilei: Cum se alinta procurorii DNA la telefon

Doi procurori DNA vorbesc la telefon.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )