Libnet.ro
UNICEF

00:08

Procurorii au inceput urmarirea penala in cazul accidentului din Muntii Apuseni

B1 B1,
Procurorii au inceput urmarirea penala in cazul accidentului din Muntii Apuseni

Procurorii au inceput urmarirea penala in REM, in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Procurorii parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au inceput ancheta in cazul accidentului, fiind. continuă pe B1

A inceput urmarirea penala in cazul accidentului din Muntii Apuseni.

Procurorii au inceput urmarirea penala in REM, in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Procurorii parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au inceput ancheta in cazul accidentului. Au fost audiate mai multe persoane si inca se mai fac audieri. Pe rolul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia s-a constituit, marti, o cauza avand ca obiect accidentul aviatic petrecut la data de 20 ianuarie 2014, la limita teritoriala dintre judetele Alba si Cluj. Citeste si: Ponta a .

Raed Arafat, aratat cu degetul de Ministerul Sanatatii in cazul accidentului din Apuseni

Sta intr-un hangar, a costat un milion de euro si a fost achizitionata din banii romanilor. Vorbim despre aeronava SMURD care se afla in revizie la Aerostar Bacau deoarece ii lipseste o piesa. in tot acest.

Gabriel Oprea a cerut de urgenta rapoarte complete privind masurile luate in cazul accidentului din Cluj

Vicepremierul Gabriel Oprea a solicitat tuturor institutiilor cu atributii sa transmita de urgenta rapoarte complete privind masurile si actiunile derulate in scopul salvarii victimelor evenimentului aviatic.

Reactia Serviciului de Telecomunicatii Speciale in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni

Reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii Speciale sustin ca locul producerii accidentului aviatic din Muntii Apuseni a fost stabilit pe baza informatiilor furnizate de operatorii de comunicatii mobile odata.

Reactia Serviciului de Telecomunicatii Speciale in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Surse: STS ar fi gresit coordonatele

Update - Potrivit unor surse ale Antena 3, Serviciul de Telecomunicatii Speciale ar fi localizat gresit locul producerii accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii.

Cele mai recente informatii oficiale despre starea celor cinci raniti in accidentul aviatic din Muntii Apuseni

Toate cele cinci victime ale accidentului aviatic din Muntii Apuseni, aflate la terapie intensiva, sunt constiente si stabilizate hemodinamic si respirator, au anuntat reprezentantii Spitalului Judetean de.

ROMATSA a dat publicitatii primul raport oficial in cazul tragediei aviatice din Muntii Apuseni

ROMATSAa facut public primul raport privind tragedia aviatica din Muntii Apuseni. in document sunt detaliate, cronologic, toate activitatile ROMATSA si ISU, dar si informatiile gresite privind.

Victor Zota, vicepresedintele Agentiei de Transplant, critica modul in care autoritatile au intervenit in cazul accidentului aviatic din Cluj (VIDEO)

Victor Zota, vicepresedintele Agentiei Nationale de Transplant a criticat dur modul in care au intervenit autoritatile in cazul accidentului aviatic Zota sustine ca este inadmisibil ca victimele au fost descop.

Surse: Seful ROMATSA si seful STS Cluj urmeaza sa fie demisi in urma tragediei din Muntii Apuseni

Patru persoane importante, care au facut greseli majore in ceea ce priveste accidentul aviatic din Muntii Apuseni, in urma caruia doua persoane au murit din cauza hipotermiei. Conform unor surse citate de.

Medicul Radu Zamfir, dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni: Mi s-a parut ca totul s-a ...

Medicul Radu Zamfir, ranit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a declarat marti ca parcursul trecerii muntilor a intervenit ceata, avionul a pierdut un motor. A survenit un val de ceata. Avionul a pierdut inaltime, a pierdut un motor. Ne-am recules la fata locului, care traumatizati, unii erau printi in avion. Ne-am descurcat cum am putut, incercand sa-i ajutam pe toti. Am acordat ajutor cui era de acordat ajutor. Domnul Iovan era prins intre fiarele avionului. M-a rugat sa-l scot .

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )