Libnet.ro
UNICEF

12:30

Procurorul care a instrumentat dosarul Gala Bute, angajat de Alina Bica

Antena3 Antena3,
Procurorul care a instrumentat dosarul Gala Bute, angajat de Alina Bica

Primul procuror care a instrumentat dosarul Gala Bute a avut grija sa ii excluda pe Elena Udrea si Ion Ariton din cercul vinovatilor. Este vorba despre Alina Florentina Stoica, fosta angajata a DIICOT-ului. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Dosarul Gala Bute - gala perchezitiilor si acuzatiilor penale. Documentul care poate prevesti audieri SURPRIZA

Mihai Gadea a aratat, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, documentul care ar putea prevesti o noua audiere surpriza in dosarul Gala Bute, fiind vorba despre fostul ministru al Justitiei,.

Sinteza zilei: Dan Sova, despre cum ar putea fi anchetat Predoiu in dosarul Gala Bute

Dan Sova a explicat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, conditiile in care fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu ar putea fi implicat in ancheta DNA in dosarul Gala Bute. Pe circuitul.

Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a fost retinut pentru 24 de ore, luni seara, de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute. in acest dosar, Obreja este acuzat de spalare de bani,.

Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute. Udrea e in corzi

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a fost retinut pentru 24 de ore, luni seara, de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute. in acest dosar, Obreja este acuzat de spalare de bani,.

Rudel Obreja, retinut de procurorii DNA in dosarul Gala Bute

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost retinut luni seara de procurorii anticoruptie, pentru 24 de ore, in dosarul Gala Bute, in care anchetatorii au facut in cursul zilei mai multe perchezitii si audieri. Potrivit Mediafax, Obreja este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu. 30 Rudel Obreja a fost scos incatusat din sediul DNA, pentru a fi dus in arestul Politiei Capitalei. E o inscenare, acesta este un dosar fabricat. Au gasit si ei un martor, un moldovean pe care l-au pus sa zica ca mi-a dat mie bani, nu l-am vazut in viata mea, le-a declarat Obreja jurnalistilor.

Perchezitii si audieri in dosarul Gala Bute. DNA a cerut urmarire penala pentru Elena Udrea si Ion Ariton

02 - Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, retinut in dosarul Gala ButeUPDATE 22. 42 - Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute: E o inscenare, au pus un moldovean sa spuna ca mi-ar fi.

Elena Udrea, despre dosarul Gala Bute: Este o incercare de intimidare. Leg ceea ce se intampla de lucrurile pe care le-am dezvaluit despre Coldea (VIDEO)

FostulMinistru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, luni, ca acuzatiile aduse in dosarul Gala Bute sunt de fapt o incercare de intimidare, venita dupa acuzatiile pe care le-a facut vineri la adresa.

Dosarul Gala Bute: DNA cere avizarea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere aviz de la Parlament pentru urmarirea penala a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, si senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, in dosarul Gala Bute, in care sunt.

Dosarul Gala Bute: Stefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, printre cei dusi la DNA

Noi fapte de coruptie privind fosti angajati ai Ministerului Dezvoltarii sunt anchetate de procurorii DNA in dosarul Gala Bute, opt persoane urmand sa fie audiate luni. Printre cei care vor ajunge la DNA pentru declaratii se numara si Stefan Lungu,.

Rudel Obreja a fost RETINUT in Dosarul Gala Bute: E o inscenare, au pus un moldovean sa spuna ca mi-ar fi dat bani

Update 22. 42- Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, retinut luni seara in dosarul Gala Bute, a declarat la iesirea din sediul DNA ca dosarul este unul fabricat si o inscenare, si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )