Libnet.ro
UNICEF

06:30

Procurorul din dosarul Telepatia, Emilian Eva, acuzat de tranzactii ilegale cu tablouri false

Antena3 Antena3,
Procurorul din dosarul Telepatia, Emilian Eva, acuzat de tranzactii ilegale cu tablouri false

Procurorul Emilian Eva, de la Parchetul Tribunalului Iasi, este suspectat ca a vandut peste 200 de tablouri, dintre care unele ar fi fost false, luate in principal de la un medic, cunoscut colectionar de arta, si. continuă pe Antena3

Tablourile medicului din dosarul lui Emilian Eva, expuse la Piatra Neamt

Tablourile medicului perchezitionat in dosarul procurorului Emilian Eva sunt expuse chiar in aceste zile la Piatra Neamt. Pana pe 23 iulie, iubitorii de arta pot admira picturile la Muzeul de Arta din Piatra.

Procurorul Emilian Eva, acuzat de tranzactii ilegale cu tablouri false

Procurorul Emilian Eva, de la Parchetul Tribunalului Iasi, este suspectat ca a vandut peste 200 de tablouri, dintre care unele ar fi fost false, luate in principal de la un medic, cunoscut colectionar de arta, si.

Descinderi la procurorul acuzat de abuzuri in dosarul Telepatia. DNA perchezitioneaza casa si biroul lui Emilian Eva

Procurorul acuzat de abuzuri in dosarul Telepatia este anchetat de colegii sai de la DNA. Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Parchetul Tribunalului Iasi si la locuinta procurorului Emilian Eva. Potrivit DNA,.

Sinteza zilei. Documentul care arata cum a fost spalat procurorul Emilian Eva

Un document prezentat in exclusivitate la Antena 3 arata cum a fost spalat procurorul Emilian Eva de colega lui de birou. Eva, procurorul acuzat de abuzuri in dosarul Telepatia, a fost saltat in.

Procurorul Emilian Eva, suspectat si de coruptie

Un afacerist cu cetatenie romano-moldoveana il acuza pe procurorul Emilian Eva, cel care a instrumentat dosarul Telepatia, de luare de mita, santaj si abuz in serviciu. Complice i-ar fi fost o avocata. in.

Perchezitii la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi: Procurorul Emilian Eva, suspectat de comert ilegal (VIDEO)

Update: Perchezitiile il vizeaza pe procurorul Emilian Eva fost procuror DNA structura centrala, actualmente la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi), cel care a instrumentat dosarul Telepatia. Acesta este.

Radu Tudor: Acest individ extrem de dubios, Emilian Eva, a primit foarte multe sanctiuni

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Parchetul Tribunalului Iasi si la locuinta procurorului Emilian Eva, cel care l-a trimis in judecata pe Dan Voiculescu in dosarul Telepatia. Radu Tudor a comentat.

Perchezitii DNA la Parchetul Tribunalului Iasi. Vizat, procurorul Emilian Eva, pentru acte nelegale de comert cu 200 de tablouri, unele falsificate

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac, joi, perchezitii la domiciliul procurorului Emilian Eva, la biroul sau de la Parchetul Tribunalului Iasi, in alte opt locatii - firme si domicilii ale unor persoane fizice. Procurorul este suspectat ca a comercializat peste 200 de tablouri, unele falsuri, in valoare de peste 300. 000 de euro. in activitatile ilicite si-a implicat fiica si nepotul.

Surse: Procurorul Emilian Eva vindea tablourile pe un site de anunturi si pretindea ca sunt originale

Procurorul Emilian Eva, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, ar fi vandut 34 de tablouri pe un site de anunturi, pretinzand ca acestea sunt ale unor pictori celebri si expertizate, au sustinut.

Perchezitii DNA la Parchetul Tribunalului Iasi. Printre cei vizati, procurorul Emilian Eva pentru acte nelegale de comert cu obiecte de arta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac, joi, perchezitii la domiciliul procurorului Emilian Eva, la biroul sau de la Parchetul Tribunalului Iasi, in alte opt locatii - firme si domicilii ale unor persoane fizice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )