Libnet.ro
UNICEF

08:00

Procurorul general, despre afirmatiile lui Basescu: Nu intentionez sa alimentez un subiect creat artificial/ Reputatia mea e solida

Hotnews Hotnews,
 Procurorul general, despre afirmatiile lui Basescu: Nu intentionez sa alimentez un subiect creat artificial/ Reputatia mea e solida

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat miercuri, referitor la afirmatiile fostului presedinte Traian Basescu, ca nu doreste sa alimenteze un subiect creat artificial. In ceea ce priveste o posibila obligatie de a informa presedintele la numirea in functie in ceea ce priveste implicarea pe care a avut-o la evenimentele din 1989, Nitu a aratat ca a ocupat si functia de prim adjunct al procurorului general, ca subiectul nu este nou si ca e lamurit din punctul sau de vedere. continuă pe Hotnews

Tiberiu Nitu, despre afirmatiile lui Basescu: Reputatia mea e solida. Dansul a sunat la cabinet, dupa ce s-a pus sechestru pe terenurile de la Nana (VIDEO)

Procurorul General, Tiberiu Nitu, a declarat, miercuri, ca nu vrea sa comenteze afirmatiile lansate de fostul presedinte Traian Basescu. Fostul sef al statului a afirmat ca Nitu a fost printre cei care au tras.

INTERVIU Procurorul general al Romaniei despre participarea la Revolutie: Am tras, dar n-am omorat pe nimeni

Dupa ce Traian Basescu l-a acuzat pe procurorul general al Romaniei ca a tras in oameni la Revolutie, Adevarul prezinta marturia lui Tiberiu Nitu despre participarea sa la evenimentele din decembrie 1989.

INTERVIU Procurorul general al Romaniei: Am tras la Revolutie, dar n-am omorat pe nimeni

Dupa ce Traian Basescu l-a acuzat pe procurorul general al Romaniei ca a tras in oameni la Revolutie, Adevarul prezinta marturia lui Tiberiu Nitu despre participarea sa la evenimentele din decembrie 1989.

Avocatul Gabrielei Firea sustine ca Traian Basescu l-a amenintat pe procurorul general

Lucian Bolcas, avocatul Gabrielei Firea, a declarat, miercuri, la iesirea de la Parchetul General, unde fostul presedinte a fost citat pentru a da declaratii in dosarul in care senatoarea PSD il acuza de santaj, ca suspectul Traian Basescu l-a amenintat ieri pe procurorul general .

Procurorul general: Traian Basescu a sunat la cabinet dupa sechestrul in dosarul Nana. Nu am avut nicio discutie

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat miercuri ca fostul presedinte Traian Basescu a sunat la cabinetul sau dupa punerea sechestrului in dosarul Nana, dar ca nu a discutat cu acesta, transmite Agerpres.

Basescu il acuza pe Procurorul general, Tiberiu Nitu, ca a impuscat oameni la Revolutie

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca Procurorul general, Tiberiu Nitu, este suspect ca a tras la Revolutie, cand era militar in trupele de Securitate, potrivit Mediafax.

VIDEO Traian Basescu: Am calitatea de suspect in dosarul Gabriela Firea, la fel ca procurorul general Nitu, suspectat ca a impuscat oameni la Revolutie / Oreste e bolnavior, mai e si raspopitul de la Antena 3

Traian Basescu a declarat luni ca are calitatea de suspect in dosarul de santaj care o priveste pe senatoarea PSD Gabriela Firea, la fel ca si procurorul general Tiberiu Nitu, suspectat ca a impuscat oameni la Revolutie.

Ion Cristoiu: Valetul confuz al lui Victor Ponta, procurorul general Tiberiu Nitu, este un infractor. A varat justitia in scenete politicianiste

Jurnalistul Ion Cristoiu analizeaza, intr-un editorial postat pe blogul personal, batalia politica care se da in aceste zile dintre Traian Basescu si Victor Ponta pe tema terenurilor de la Nana. Senatul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )