Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorul Marius Vladoianu, de la Parchetul Parchetului Dolj, ar fi primit mita in beciul casei sale. DNA cere arestarea sa preventiva pentru 30 de zile

Adevărul Adevărul,
Procurorul Marius Vladoianu, de la Parchetul Parchetului Dolj, ar fi primit mita in beciul casei sale. DNA cere arestarea sa preventiva pentru 30 de zile

Procurorul Marius Vladoianu, de la Parchetul Tribunalului Dolj, a fost retinut, joi, pentru trafic de influenta si santaj, este suspectat ca ar fi primit mita de la o persoana in beciul casei sale si ar fi facut presiuni asupra acesteia, prin intermediul unor persoane de etnie roma. in cursul zilei de vineri, magistratul va fi dus la Curtea Suprema cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Procurorul Marius Vladoianu, din dosarul Gorbunov, retinut pentru trafic de influenta si santaj

Marius Vladoianu, procuror in cadrul Parchetului de pe langa tribunalul Dolj, a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta si santaj.

Procuror Marius Vladoianu, care a fost implicat in scandalul eliberarii lui Serghei Gorbunov, ar fi primit mita in beciul casei sale

Procurorul Marius Vladoianu a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta si santaj. Magistratul ar fi primit mita de la o persoana in beciul casei sale si ar fi facut presiuni asupra acesteia, prin intermediul unor barbati de etnie roma.

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Dolj, retinut pentru trafic de influenta si santaj

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Dolj a fost retinut. Procurorul este suspectat ca a cerut aproximativ 7. 000 de euro de la o persoana care avea pe rol un proces si ca a facut presiuni asupra unor oameni de.

Procuror de la Parchetul Tribunalului Dolj, retinut pentru trafic de influenta si santaj

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Dolj a fost retinut, azi, fiind suspectat ca a cerut aproximativ 7. 000 de euro de la o persoana care avea pe rol un proces, dar si ca a facut presiuni asupra unor oameni de afaceri ca sa cumpere un imobil, in acest dosar fiind cercetat si un procuror DIICOT, potrivit unui comunicat DNA.

Scandal FIFA. Omul de legatura al FBI a recunoscut ca a primit mita pentru CM 2010

Noi documente din cazul de coruptie de la FIFA, date publicitatii, arata ca americanul Chuck Blazer, fostul presedinte al CONCACAF, a recunoscut ca a primit mita pentru Cupa Mondiala din 2010, organizata de Africa de Sud.

Procuror din Parchetul Tribunalului Dolj, retinut de DNA pentru trafic de influenta si santaj

Marius Radu Vladoianu, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta si santaj. in acelasi dosar este urmarit penal si procurorul DIICOT, Ionel Tudosan, pentru complicitate la santaj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )