Libnet.ro
UNICEF

23:30

Productia industriala a crescut cu 8%

România Liberă România Liberă,
Productia industriala a crescut cu 8%

Productia industriala a crescut ca serie bruta cu 7,0% in perioada ianuarie - octombrie 2014, comparativ cu perioada ianuarie - octombrie 2013, in vreme ce ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cresterea a fost de 8,0%, arata datele publicate de Institutul National de Statistica INS). continuă pe România Liberă

In primele 10 luni din 2014, productia industriala a crescut cu 7,0% (serie bruta)

In primele 10 luni din 2014, productia industriala a crescut ca serie bruta cu 7,0%, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 8,0% fata de primele 10 luni din anul trecut), a transmis vineri Statistica. Motorul acestei cresteri a fost industria prelucratoare avans de +8,4%) si cea extractiva +1,0%). Productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat a scazut cu 4,2%.

INS: Productia industriala a crescut cu 7% in primele zece luni

Institutul National de Statistica anunta ca productia industriala a crescut in primele zece luni cu 7% ca serie bruta si cu 8% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de.

Productia industriala a crescut cu 7%

Productia industriala a crescut, in primele zece luni ale anului in curs, comparativ cu perioada similara din 2013, ca serie bruta cu 7%, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 8%, arata Institutul National de Statistica INS) intr-un comunicat remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2485 seconds )