Libnet.ro
UNICEF

14:00

Profesoara din Iasi, condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare dupa ce doi copii aflati sub supravegherea ei s-au inecat

B1 B1,
Profesoara din Iasi, condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare dupa ce doi copii aflati sub supravegherea ei s-au inecat

O profesoara din Iasi a fost condamnata definitiv de Curtea de Apel Constanta la trei ani inchisoare cu suspendare. Si asta dupa ce doi elevi aflati sub supravegherea ei s-au inecat in urma cu cinci ani la. continuă pe B1

O profesoara din Iasi, condamnata definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare

O profesoara din Iasi a fost condamnata definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce a fost gasita vinovata pentru moartea a doi elevi pe care-i avea in grija. in urma cu cinci ani, cei do.

Trei ani de inchisoare cu suspendare a primit o profesoara pentru moartea a doi elevi la Eforie in 2009. Decizia este definitiva

Procesul in care profesoara Elisabeta Mincior din Iasi, judecata pentru ucidere din culpa, pentru ca doi copii s-au inecat la Eforie Sud in 2009 a ajuns la final. Femeia a primit o condamnare de trei ani cu suspendare, dar este obligata la plata sumei de 50 de mii de euro, daune morale, impreuna cu unitatea de invatamant.

Una dintre sectiile combinatului Oltchim, redeschisa la trei ani dupa ce Guvernul Boc a decis sa o inchida

Una dintre sectiile combinatului Oltchim a fost redeschisa, la trei ani dupa ce Guvernul Boc a decis sa o inchida. Productia societatii va ajunge astfel la 40% din capacitate, fata de 25% cat a fost pana.

Tarom va introduce la sfarsitul lui octombrie o noua cursa aeriana din Iasi catre Dublin

Compania Tarom va introduce la sfarsitul lunii octombrie o noua cursa aeriana de pe aeroportul din Iasi catre Dublin, aceasta fiind a opta destinatie externa operata de pe aeroportul iesean, transmite Mediafax.

Profesoara condamnata la inchisoare cu suspendare dupa ce doi elevi s-au inecat in 2009 la mare

O profesoara din Iasi a fost condamnata definitiv de Curtea de Apel Constanta la trei ani inchisoare cu suspendare, dupa ce doi elevi aflati sub supravegherea sa s-au inecat in urma cu cinci ani la Eforie.

Kei Nishikori a devenit primul tenismen japonez din ultimii 80 de ani care a ajuns in semifinalele US Open

Kei Nishikori a devenit primul jucator japonez din ultimii 80 de ani care s-a calificat in semifinalele US Open dupa ce l-a invins pe elvetianul Stanislas Wawrinka, relateaza Washington Times. Nishikori a trecut.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )