Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un profesor roman din Marea Britanie a fost desemnat profesorul anului de catre o academie care promoveaza in scoli cadre didactice specializate (FOTO)

B1 B1,
Un profesor roman din Marea Britanie a fost desemnat profesorul anului de catre o academie care promoveaza in scoli cadre didactice specializate (FOTO)

Un profesor roman din Marea Britanie a primit titlul de profesorul anului la Londra. Gabriel Chelaru a primit acest titlu din partea JC Academy, o agentie britanica care livreaza unitatilor de invatamant. continuă pe B1

Vranceanul Gabriel Chelaru, desemnat profesorul anului la Londra de catre o academie care promoveaza in scoli cadre didactice specializate

Gabriel Chelaru se afla in Marea Britanie din anul 2011 si preda limba franceza la trei scoli primare din capitala Angliei.

Ministrul francez al Economiei: Marea Britanie nu poate cere o Europa a la carte. A crea mai multa simplificare pentru un singur stat membru inseamna dezmembrarea UE

Ministrul francez al Economiei, Emmanuel Macron, a declarat ca Marea Britanie nu se poate astepta sa profite de beneficiile apartenentei la Uniunea Europeana si sa nu suporte niciun risc care vine odata cu acest.

Standard and Poor 's: Bancile globale ar putea parasi Marea Britanie, in cazul unei Brexit

Bancile globale ar putea parasi Londra, daca Marea Britanie va vota iesirea din Uniunea Europeana Brexit), anunta agentia de rating Standard and Poor 's, avertizand ca exista, de asemenea, si un risc pentru perspectivele de crestere economica ale Regatului Unit.

Daca Halep nu e, nimic nu e: zi neagra pentru jucatoarele din Romania in Marea Britanie. Doua meciuri, doua esecuri

Wimbledon 29 iunie 12 iulie) bate la usa, insa Simona a fost eliminata, relativ repede, la Birmingham, iar, din pacate, nici celelalte romance nu joaca mai bine pe iarba.

A fost desemnat premierul interimar in Republica Moldova. Cine ocupa functia

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a desemnat-o pe Natalia Gherman, ministru de externe in guvernul demisionar al lui Chiril Gaburici, sa asigure interimatul functiei de premier pana la investirea unui nou executiv, un decret prezidential fiind semnat in acest sens.

Victor Ponta NU mai este, oficial, premierul Romaniei. Gabriel Oprea a fost desemnat prim-ministru interimar

Victor Ponta nu mai este, oficial, premierul Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar pe Gabriel Oprea, dupa ce seful statului a discutat cu vicepremierul la Palatul Cotroceni mai bine de.

De la Bac, direct la Politie: Opt elevi din Slatina au fost ridicati de la liceu si dusi la audieri, intr-un dosar de trafic de droguri

Opt elevi din Slatina au fost ridicati, luni, de la poarta liceului de politisti si dusi la audieri intr-un dosar de trafic de droguri, chiar dupa termiarea probei orale la limba straina, sustinuta luni in.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )