Libnet.ro
UNICEF

11:30

Profit de 134 milioane euro pentru Grupul Gothaer

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit de 134 milioane euro pentru Grupul Gothaer

Profitul net consolidat Grupului Gothaer pe anul trecut a crescut cu 14,5%, ajungand la 134 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Bulgaria, obligata sa plateasca Rusiei 550 milioane euro pentru proiectul nuclear abandonat de la Belene

O curte de arbitraj de la Paris a decis ca Bulgaria trebuie sa plateasca companiei rusesti Atomstroyexport 550 de milioane de euro pentru proiectul nuclear de la Belene, care a fost abandonat, relateaza Novinite, conform News. ro.

Romania a primit 300 de milioane de euro pentru proiecte de mediu

Banca Europeana de Investitii BEI) acorda Romaniei un imprumut in valoare de 300 de milioane de euro pentru sprijinirea proiectelor de mediu in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare, in perioada 2014 - 2020.

imprumut de 175 de milioane de euro pentru constructia de locuinte destinate tinerilor

Romania va imprumuta 175 de milioane de euro pentru constructia de locuinte pentru persoane sau familii tinere din Romania, destinate inchirierii, potrivit unui proiect de lege adoptat de Executiv in sedinta de astazi, informeaza un comunicat al Guvernului, trimis redactiei.

Corina Cretu: Romania are la dispozitie peste 572 de milioane de euro pentru proiecte ce vizeaza combaterea saraciei

Romania are la dispozitie peste 572 de milioane de euro pentru proiecte ce vizeaza combaterea saraciei, a declarat Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu, intr-o intrevedere.

Investitiile directe ale nerezidentilor - 887 milioane euro

Investitiile directe realizate de nerezidenti in tara noastra au insumat, in primele patru luni ale anului in curs, 887 milioane euro, participatiile la capital inclusiv profitul reinvestit net estimat) reprezentand 1,4 miliarde euro, iar creditele intragrup inregistrand o valoare neta negativa de 545 milioane euro, conform Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Bulgaria trebuie sa plateasca Rusiei compensatii de 550 milioane de euro pentru anularea proiectului Belene

Curtea Internationala de Arbitraj de la Paris ICA) a decis ca firma bulgara de electricitate NEK trebuie sa plateasca compensatii de 550 milioane de euro 620 milioane de dolari) companiei ruse Atomstroyexport pentru anularea proiectului construirii unei noi centrale nucleare la Belene, a anuntat joi ministrul bulgar al Energiei, Temenuzhka Petkova, transmit BTA si Reuters.

Peste 572 milioane de euro pentru combaterea saraciei si a excluziunii sociale din tara noastra

Tara noastra are la dispozitie peste 572 de milioane de euro, in perioada 2014-2020, pentru proiecte ce vizeaza incluziunea sociala si reducerea saraciei, a declarat comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu, care a a discutat ieri, la Bruxelles, cu ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice din Romania, Dragos Pislaru, pe marginea Pachetului national anti-saracie, a Agendei urbane si a integrarii comunitatilor marginalizate, informeaza un comunicat al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania.

Romania are la dispozitie peste 570 de milioane de euro pentru combaterea saraciei si a excluziunii sociale

Romania are la dispozitie peste 572 de milioane de euro, in perioada 2014-2020, pentru proiecte ce vizeaza incluziunea sociala si reducerea saraciei, a declarat, marti, comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu, citat de Agerpres.

Scaderile continua la BVB, pe fondul unui rulaj de doar 3,7 milioane euro

Opt dintre principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri depreciindu-se, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare mai mic decat vineri, de 16,83 milioane de lei 3,72 milioane euro).

Guvernul aloca un sprijin de 110 milioane de euro in agricultura

Guvernul aloca un sprijin financiar in valoare de 110,5 milioane de euro pentru agricultori, sub forma de ajutoare nationale tranzitorii si scheme de sprijin cuplat in sectorul vegetal, pentru anul de plata 2015. In acest sens, Guvernul a aprobat joi o Hotarare prin care a stabilit, pentru anul de plata precedent, schemele de sprijin cuplat in sectorul vegetal la 105,7 milioane de euro si plafonul ajutoarelor nationale tranzitorii in sectorul vegetal la 4,318 milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )