Libnet.ro
UNICEF

09:00

Profitul CEC Bank la patru luni, de sase ori mai mare decat in tot anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profitul CEC Bank la patru luni, de sase ori mai mare decat in tot anul trecut

CEC Bank a inregistrat un profit brut de 91 milioane lei, in primele patru luni ale anului in curs, de aproape sase ori mai mult fata de rezultatul inregistrat in intreg anul trecut 15,8 milioane de lei), a anuntat Radu Gratian Ghetea, presedintele bancii de stat, intr-un comunicat. continuă pe Ziarul Bursa

CEC Bank si-a redus rata creditelor neperformante cu 0,77 puncte procentuale dupa primele 4 luni

CEC Bank a inregistrat, la data de 30. 2017, o rata a expunerilor neperformante de 7,63%, inregistrand astfel o scadere a acesteia cu 0,77 puncte procentuale fata de valoare inregistrata la finalul anului trecut cand reprezenta 8,40% din totalul.

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica are noi membri pentru urmatoarele patru luni

Actionarii Transelectrica au decis in sedinta de marti numirea unor membri provizorii in Consiliul de Supraveghere, in conditiile in care mandatul celor actuali a expirat. Potrivit unei note a Ministerului Economiei transmisa conducerii societatii, mandatul membrilor CS a expirat pe 30 mai, iar in conditiile in care nu a fost finalizata o procedura de selectie conform OUG 109/2011 privind managementul corporativ, au fost numiti sapte membri, cu un mandat de patru luni. Doi dintre ei, Marius Iulian Carabulea si Cristian Eugen Radu au urmat cursurile Colegiului National de Aparare. Un alt membru, Valeriu Stefan a lucrat 13 ani in sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala. Vezi cine sunt cei sapte.

Actionarii Transelectrica au numit sapte membri provizorii in consiliul de supraveghere, cu mandate de patru luni

Actionarii transportatorului de energie Transelectrica, controlat de stat, au numit sapte membri provizorii in consiliul de supraveghere, cu mandate de patru luni, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BNR: Averea unui roman, de peste zece ori mai mica decat cea a unui european din zona euro

Activele imobiliare au cea mai mare pondere in structura avutiei nete a romanilor, cu toate ca tendinta a fost descendenta fata de anii de boom economic, potrivit zf. ro. Fiecare roman are.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )