Libnet.ro
UNICEF

13:00

Profitul Chevron, la minimul ultimilor cinci ani in trimestrul patru, din cauza pretului petrolului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Profitul Chevron, la minimul ultimilor cinci ani in trimestrul patru, din cauza pretului petrolului

Profitul Chevron, al doilea mare grup energetic din SUA in functie de capitalizare, dupa Exxon Mobil, a scazut in trimestrul patru cu 30%, de la 4,93 miliarde de dolari in urma cu un an la 3,47 miliarde de dolari, cel mai redus nivel din ultimii cinci. continuă pe Wall-Street Ro

increderea americanilor in economia Statelor Unite a atins maximul ultimilor 11 ani

Increderea americanilor in economia Statelor Unite a atins, in luna ianuarie, maximul ultimilor 11 ani, fiind sustinuta de cresterea numarului de locuri de munca si de scaderea preturilor carburantilor,.

increderea consumatorilor germani, la nivelul maxim al ultimilor 13 ani

Increderea consumatorilor germani a ajuns, in prezent, la nivelul maxim al ultimilor 13 ani, in principal datorita veniturilor disponibile in urma scaderii preturilor combustibililor, potrivit institutului de cercetare GfK.

Youtube trece la formatul HTML5: Schimbarea a fost prezisa de Steve Jobs acum cinci ani

Site-ul Youtube a anuntat ca va folosi formatul HTML5, atunci cand un film va fi incarcat, lucru prezis de Steve Jobs in urma cu cinci ani. Compania Apple era criticata constant pentru ca nu permite rularea.

SUA: O fetita de cinci ani a murit din cauza gripei, desi era vaccinata

Destin tragic pentru o fetita de cinci ani din Statele Unite. Copilul a murit dupa ce i-au fost administrate medicamente impotriva gripei, desi era vaccinat. Deznodamantul este cu atat mai greu de inteles in conditiile in care fetita incepuse sa se simta mai bine in urma tratamentului.

Increderea americanilor in economie a atins in ianuarie maximul ultimilor 11 ani

Increderea americanilor in economia Statelor Unite a urcat in ianuarie la cel mai ridicat nivel din ultimii 11 ani, sustinuta de cresterea numarului de locuri de munca si de scaderea preturilor carburantilor, relateaza Bloomberg.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )