Libnet.ro
UNICEF

08:00

Profitul Erste a scazut cu o treime in primul semestru. Austriecii sunt insa optimisti in privinta BCR

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Profitul Erste a scazut cu o treime in primul semestru. Austriecii sunt insa optimisti in privinta BCR

Profitul Erste Group Bank a scazut in primul semestru cu 33%, la 301,2 milioane euro, in principal ca urmare a unor efecte extraordinare, iar grupul austriac anticipeaza pentru acest an imbunatatirea situatiei riscului in Romania si reitereaza ca BCR. continuă pe Wall-Street Ro

INS: Numarul autorizatiilor pentru constructia de locuinte a scazut cu 4,5% in primul semestru

Numarul autorizatiilor de construire eliberate pentru cladiri rezidentiale a scazut in primul semestru cu 4,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 17. 396 avize, dar in luna iunie a avansat cu 5,9% fata de mai si cu 9,2% fata de iunie 2012,.

Erste Group anunta un profit net de 301,2 milioane euro in primul semestru

Erste Group raporteaza, in primul semestru un profit operational de 1,64 miliarde euro, in scadere cu -6,1% fata de 1,75 miliarde euro in perioada similara a anului trecut, pe fondul reducerii venitului operational, arata un comunicat remis redactiei.

Profitul Agricover Credit IFN a urcat cu 20% in primul semestru

Agricover Credit IFN, companie specializata exclusiv in finantarea agriculturii, a inregistrat in primul semestru un profit net cu 20% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, de 7,25 mil. lei.

Agricover Credit IFN - profit net cu 20% mai mare in primul semestru

Agricover Credit IFN, singura institutie financiara non-bancara specializata exclusiv in finantarea agriculturii, a inregistrat in primul semestru un profit operational cu 47% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecutse arata intr-un comunicat de presa.

Gothaer Asigurari Reasigurari anunta o crestere cu 90% a veniturilor din prime brute subscrise la peste 27 milioane de lei in primul semestru din 2013

Gothaer Asigurari Reasigurari a anuntat marti pentru primul semestru al anului 2013 afaceri locale in crestere de peste 90% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cumuland un volum total al primelor brute subscrise de peste 27 milioane de lei. Grupul german Gothaer si-a extins controlul detinut asupra asiguratorului local Gothaer Asigurari Reasigurari, fosta Platinum Asigurari, in urma unei majorari de capital prin aport de numerar de 2,51 milioane euro si plata unei prime de emisiune de 1,48 milioane euro, conform unei hotarari a adunarii generale a actionarilor din data de 26 martie 2013.

Pierderi de 3,183 milioane lei pentru Turbomecanica in primul semestru

Turbomecanica a inregistrat, in primul semestru al acestui an, o pierderi de 3,183 milioane lei, in conditiile unui profit din exploatare in suma de 155. 963 lei, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

BCR a trecut pe profit in primul semestru

BCR a inregistrat, in primul semestru, un profit net de 126,8 milioane euro, spre deosebire de aceeasi perioada a anului trecut, cand a raportat o pierdere de -124,9 milioane euro, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Vanzarile Farmec au urcat cu 16% in primul semestru

Farmec Cluj-Napoca, unul dintre cei mai importanti producatori de cosmetice pe plan local, a afisat in primul semestru al anului o crestere a afacerilor de 16%, pana la 70,8 mil. lei, anunta compania.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )