Libnet.ro
UNICEF

08:30

Profitul Gazprom, afectat de deprecierea rublei si de tensiunile din Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profitul Gazprom, afectat de deprecierea rublei si de tensiunile din Ucraina

Grupul energetic rus Gazprom a anuntat astazi ca, in 2013, profitul sau net a scazut cu 7% pana la 1. 139 miliarde ruble 35,7 miliarde de dolari sau 23 miliarde de euro), pe fondul deprecierii rublei dar si al scaderii vanzarilor de gaze in fosta URSS din cauza tensiunilor cu Ucraina, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Reuniune extraordinara a OSCE pe tema situatiei din Ucraina

Consiliul permanent al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) se va reuni, luni, la Viena, intr-o sesiune extraordinara consacrata conflictului din Ucraina. Sapte observatori ai OSCE sunt.

Criza din Ucraina pune in pericol un proiect de 900 miliarde de dolari al Exxon cu Rosneft in nordul Rusiei

Sanctiunile aplicate de SUA Rusiei in contextul crizei din Ucraina pun in pericol un proiect care ar putea depasi 900 de miliarde de dolari al producatorului american de petrol Exxon cu Rosneft, companie controlata de guvernul de la Moscova, potrivit Bloomberg.

Oficial de la Moscova: Rusia ar putea recunoaste rezultatul alegerilor din Ucraina, in anumite conditii

Rusia ar putea recunoaste rezultatele alegeriilor din Ucraina in anumite conditii, a declarat ministrul adjunct de Externe al Federatiei Ruse, Serghei Ryabkov, anunta RIA Novosti.

SUA si UE suplimenteaza listele cu sanctiuni, in contextul crizei din Ucraina

Uniunea Europeana va inscrie inca 15 nume ale unor reprezentanti rusi si ucraineni prorusi pe lista cu persoane sanctionate in cadrul crizei din Ucraina, au anuntat luni surse diplomatice, informeaza.

Preot din Botosani, acuzat de procurorii DNA ca a constituit un grup infractional de contrabanda cu tigari din Ucraina, cu complicitatea vamesilor si politistilor

Un preot din localitatea Candesti, jud. Botosani, este acuzat de procurorii DNA ca a initiat, constituit si coordonat un grup infractional de contrabanda cu tigari din Ucraina, in complicitate cu politisti de frontiera si vamesi.

Guvernul a majorat bugetul Apararii din cauza crizei din Ucraina

Guvernul va majora deficitul bugetar cu aproximativ 0,2% din PIB, prin suplimentarea corespunzatoare, cu echivalentul a 700 milioane lei, a bugetului Ministerului Apararii, in contextul crizei din Ucraina, obtinand deja in acest sens acordul FMI si al.

Criza din Ucraina: Ce orase din estul tarii se afla sub controlul partial al rebelilor pro-rusi

In total, 13 orase din estul Ucrainei, majoritatea in regiunea Donetsk, se afla in prezent sub controlul rebelilor separatisti pro-rusi, care refuza sa recunoasca puterea centrala de la Kiev, relateaza AFP, care prezinta o lista cu localitatile in care insurgentii ocupa cladiri publice, transmite Mediafax.

Leul s-a depreciat in sedinta de luni. ING: Evenimentele din Ucraina vor ramane probabil in centrul atentiei

Cursul de referinta anuntat luni de Banca Nationala a Romaniei BNR) a crescut usor, la 4,4549 lei/euro, dupa ce vineri a fost la cel mai redus nivel din ultimele patru saptamani, intr-o piata unde volumele de tranzactionare au fost reduse, potrivit.

Subiectele zilei: Cine va ajunge in turul doi la prezidentiale?; Cinci ipoteze pentru rezolvarea crizei din Ucraina; Rusia a declansat propaganda stupida contra Romaniei

Alegeri europarlamentare 2014. Batalia afiselor. Liderii eclipseaza candidatii. Victor Ponta, Crin Antonescu sau Elena Udrea apar alaturi de candidatii pentru europarlamentare pentru a maximiza scorul partidelor la alegerile din 25 mai. Un raspuns militar al NATO este de neconceput. In contextul tensiunilior din estul Ucrainei, DW a stat de vorba cu Jan Techau, directorul think-tankului Carnegie Europe din Bruxelles.

Germania si Franta fac presiuni asupra Rusiei pentru eliberarea observatorilor OSCE din Ucraina

Berlinul a apreciat duminica seara ca Moscova are datoria de a exercita presiuni asupra separatistilor prorusi din estul Ucrainei in vederea eliberarii observatorilor OSCE, in timp ce Parisul a avertizat in privinta unui derapaj care ar urma sa aiba consecinte considerabile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )