Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profitul net al SIF3 Transilvania, mai mare cu 24%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profitul net al SIF3 Transilvania, mai mare cu 24%

Societatea de investitii financiare SIF3 Transilvania a obtinut un profit net de 140,328 milioane lei in primul semestru din 2013, in crestere cu 24% fata de acceasi perioada din 2012, cand profitul net a fost de 112,735 milioane lei, potrivit unui raport al companiei transmis Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul net al Rompetrol Well Services a crescut de 2,5 ori

Rompetrol Well Services, companie membra a Grupului Rompetrol NV specializata in servicii de sonda pentru extractia titeiului si gazelor naturale, a obtinut un profit net de 16,14 milioane lei in primul semestru din 2013, in crestere de 2,5 ori fata de perioada similara din 2012, cand profitul net a fost de 6,5 milioane lei, potrivit raportarilor transmise Bursei de Valori Bucuresti.

Cea mai mare statuie ecvestra din Romania poate fi admirata in Parcul I.O.R. Cat masoara constructia

Parcul Titan din Capitala s-a transformat, sambata, in unul dintre cele mai cautate locuri din Sectorul 3, atunci cand a fost adusa si expusa cea mai mare statuie ecvestra din Romania.

STUDIU: Oamenii au O MAI MARE EMPATIE fata cainii maltratati decat fata de OAMENI supusi relelor tratamente

Oamenii au o mai mare empatie fata de cainii maltratati decat fata de adultii care sunt supusi relelor tratamente - aceasta este concluzia unui studiu prezentat sambata la Reuniunea Anuala a Asociatiei Soci.

Fetita din Marea Britanie cu IQ mai mare decat al lui Einstein: A obtinut 162 de puncte la testul de la Mensa

O fata de 11 ani din Marea Britanie are un coeficient IQ mai mare decat al lui Albert Einstein. Copila a obtinut un scor de 162 de puncte la testul IQ de la Mensa, o institutie britanica de invatamant dedicata.

Cel mai mare producator de generice si-a majorat afacerile la 56 mil. euro

Cifra de afaceri a Terapia Ranbaxy, cel mai mare producator de medicamente generice din Romania, s-a situat in primul semestru la 250 milioane lei 56 milioane euro), in crestere cu 8% comparativ cu perioada similara a anului trecut, scrie Mediafax .

S-au scumpit lactatele. Cea mai mare companie a ridicat preturile cu 3%

Cel mai mare producator de produse din lapte din Republica Moldova, compania JLC a majorat costul majoritatii produselor sale.

Au aparut primele corturi in curtea Manastirii Nicula. Ultimele pregatiri la cel mai mare centru de pelerinaj din Transilvania

Cel mai cunoscut loc de pelerinaj din Transilvania, Manastirea Nicula, isi asteapta credinciosii. Deja in curtea manastirii au aparut primele corturi, spune purtatorul de cuvant al Mitropoliei Clujului, parintele Bogdan Ivanov. Se vor pregati si 16. 000 de sarmale pentru gustarea de dupa slujba de joi.

Luxemburg, cel mai MARE salariu minim din Europa. Pe ce loc se afla Romania.

Salariul minim legal in Belgia este de 1. 502 euro brut, al doilea salariu minim cel mai ridicat din Europa dupa Luxemburg 1. 874 de euro), au relatat vineri ziarele Le Soir si De Standaard pe baza datelor furnizate de Eurostat si citate de agentia Belga, conform Agerpres. Salariul minim a crescut cu 29% in zece ani in Belgia si 36% in Luxemburg. Ambele tari sunt urmate indeaproape de Olanda, unde salariul minim este de 1. 478 de euro crestere de 18%), Franta cu 1. 430 de euro crestere de 30%) .

Seful Fed Dallas: Franta este cea mai mare ingrijorare in Europa

Presedintele Rezervei Federale Fed) din Dallas, Richard Fisher, este mai ingrijorat in privinta economiei Frantei, a doua ca marime din zona euro, decat de periferia uniunii monetare, transmite CNBC.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )