Libnet.ro
UNICEF

20:30

Profitul Petrom, sub asteptari, din cauza taxelor mai mari si a scaderii vanzarilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profitul Petrom, sub asteptari, din cauza taxelor mai mari si a scaderii vanzarilor

Profitul Petrom a fost sub asteptarile brokerilor de pe piata noastra de capital, care ne-au declarat ca rezultatele companiei din primul trimestru au fost afectate mai puternic decat estimarile lor de noile taxe si conditiile din piata de energie si carburanti, care au condus la scaderea vanzarilor. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul CEZ in Romania a scazut la jumatate, din cauza certificatelor verzi. Productia de electricitate a scazut cu 16% din cauza vremii dificile

Profitul operational al grupului CEZ in Romania a scazut cu 55% in primul trimestru, de la 1,8 miliarde coroane in primele trei luni ale anului trecut la 800 milioane coroane 29,1 milioane euro) in acest an, din cauza problemelor grupului ceh la incasarea certificatelor verzi.

Peter Hagen, seful grupului VIG: In Romania a trebuit sa reducem la jumatate numarul angajatilor atat din cauza crizei, cat si a unor companii care distrugeau piata auto

Grupul Vienna Insurance Group VIG), care pe piata locala detine Omniasig, Asirom si BCR Asigurari de Viata, si-a redus numarul angajatilor cu aproape jumatate din 2008 pana in prezent, ajungand acum la circa 2400 de angajati, atat din cauza crizei economice dar si pentru ca in piata existau companii care distrugeau piata auto, a declarat marti Peter Hagen, directorul general executiv al Vienna Insurance Group VIG). Acesta a mai spus ca la BCR Asigurari de Viata este un proces de restructurare in derulare, una dintre masuri fiind oprirea unui program de beneficii pentru angajati. Grupul VIG spera sa incheie anul 2014 pe profit in Romania.

WTA Roma: Simona Halep, nevoita sa se retraga din cauza unei accidentari

Simona Halep nu a putut sa se bucure pana la capat de calificarea in turul trei al turneului Premier 5 de la Roma, jucatoarea din Romania fiind nevoita sa abandoneze din cauza unor probleme la muschii abdominali.

Un avion care trebuia sa ajunga pe Aeroportul Otopeni a aterizat pe Baneasa, din cauza cetii

O cursa de la Iasi care trebuia sa ajunga, marti dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni, a aterizat pe Aeroportul Baneasa, din cauza cetii. Pasagerii care au pierdut conexiunile pe care le aveau cu.

Un avion care trebuia sa ajunga pe Aeroportul Otopeni a aterizat pe Baneasa din cauza cetii

O cursa de la Iasi care trebuia sa ajunga, marti dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni, a aterizat pe Aeroportul Baneasa, din cauza cetii. Pasagerii care au pierdut conexiunile pe care le aveau cu.

O cursa venind de la Iasi a aterizat pe Aeroportul Baneasa din cauza cetii

Un avion care a decolat marti dimineata de la Iasi a aterizat pe Aeroportul Baneasa din cauza cetii dense, desi destinatia finala era Aeroportul Henri Coanda Otopeni, scrie Mediafax. Aceasta aterizare.

OMS: Peste 3,3 milioane de persoane au murit in 2012 din cauza consumului de alcool

Peste 3,3 milioane de persoane au murit in intreaga lume in 2012 din cauza consumului excesiv de alcool, potrivit unui raport publicat luni de Organizatia Mondiala a Sanatatii, informeaza Reuters si.

Avalansa de eoliene si centrale fotovoltaice din Romania a afectat chiar si profitul Petrom. Vanzarile de gaze au scazut si ele cu 18%

Intrarea in functiune a unor noi capacitati de productie a energiei din surse regenerabile si scaderea puternica a consumului de gaze naturale au afectat profitul pe care Petrom l-a realizat la divizia de energie si gaze naturale, acesta diminuandu-se in primul trimestru cu 68%, de la 113 milioane de lei in primele trei luni din 2013 la 37 de milioane de lei in acest an.

Katie Price, devastata din cauza tradarii

Aventura pe care sotul ei, Kieran Hayler, a avut-o cu cea mai buna prietena a ei, Jane Pountney, a doborat-o total pe Katie Price.

Cat platesc asiguratorii lumii din cauza dezastrelor

Pierderile globale provocate de catastrofele naturale au crescut pana la 200 de miliarde de dolari pe an in ultimul deceniu, adica de patru ori mai mult decat in anii 80. Companiile de asigurare suporta o buna parte a acestor costuri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )