Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profitul Romgaz a scazut cu 16% in 2015 din cauza vremii calde si a cererii slabe din industria chimica

Adevărul Adevărul,
Profitul Romgaz a scazut cu 16% in 2015 din cauza vremii calde si a cererii slabe din industria chimica

Profitul Romgaz a scazut anul trecut cu 16%, la 1,18 miliarde de lei, dupa ce temperaturile mai ridicate din timpul iernii si cererea mai mica din industria chimica au redus livrarile de gaze naturale, iar afacerile companiei au consemnat un declin de 9,8% fata de 2014. continuă pe Adevărul

Profitul Romgaz a scazut cu 16% in 2015

Compania producatoare de gaze a inregistrat in 2015 un profit de 1,18 miliarde de lei, cu 16% mai mic fata de 2014, se arata intr-un raport transmis BVB. Potrivit acestuia, cifra de afaceri a fost de 4,05 miliarde de lei, cu aproape 10% mai mica fata de 2014, una din cauzele principale fiind diminuarea cantitatilor livrate, ca urmare a reducerii cererii de consum, in conditiile cresterii pretului mediu de livrare.

Accident stupid! in coma din cauza unui cauciuc

Accident stupid in judetul Timis. Un tanar de 24 de ani, din localitatea Ohaba Forgaci, a ajuns la spital, in coma, din cauza unui cauciuc.

O mare companie auto, nevoita sa schimbe numele unei masini din cauza virusului Zika

Compania auto Tata Motors a luat o decizie cu care probabil toata lumea de pe planeta este de acord. Producatorul indian isi redenumeste masina Zica, din cauza viruslui cu nume similar care a inspaimantat.

Bancile chineze se vor prabusi din cauza creditelor neperformante

Sistemul bancar chinez ar putea suferi pierderi de patru ori mai mari decat au avut bancile americane din cauza creditelor sub-prime care au declansat Marea Recesiune din 2008, spune un manager de hedge fund, Kyle Bass.

Profitul Transgaz a scazut cu 3% in 2015

Compania de transport al gazelor Transgaz a inregistrat in 2015 un profit net de 487,7 milioane de lei, cu 3% mai mic fata de cel din 2014, se arata intr-un raport transmis BVB. Potrivit acestuia, cheltuielile totale au fost de 1,09 miliarde de lei, cu 1% fata de 2014. Au fost depasiri ale cheltuielilor, in special ale celor de exploatare, cu 44,8 milioane de lei, din cauza constituirii provizioanelor pentru deprecierea creantelor InterAgro si ELCEN Bucuresti.

Natura impotriva naturii. Circa 150.000 de pinguini au pierit din cauza unui iceberg

Incendiile forestiere provocate natural, dislocarea si topirea ghetarilor din regiunile polare sau pur si simplu disparitia unor surse de hrana sunt doar cateva aspecte ale incalzirii globale care provoaca natura impotriva naturii.

UPDATE: ANSVSA: Bebelusii din Arges nu s-au imbolnavit din cauza portocalelor

Rezultatele testelor facute de Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si Siguranta Alimentelor ANSVSA), dupa controalele realizate, sambata, la portocale dintr-un lant de supermarketuri din Arges, arata ca bebelusii nu s-au imbolnavit din cauza portocalelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )