Libnet.ro
UNICEF

23:00

Profitul UniCredit Tiriac Bank a crescut de 2,5 ori in primul semestru

Adevărul Adevărul,
Profitul UniCredit Tiriac Bank a crescut de 2,5 ori in primul semestru

UniCredit Tiriac Bank a raportat un profit net de 202,9 milioane de lei in primul semestru al acestui an, de peste 2,5 ori mai mare fata de perioada similar din 2012, cu active in crestere cu 7,7% comparativ cu 30 iunie 2012. continuă pe Adevărul

Profitul net al UniCredit Tiriac Bank a crescut cu 177% in primul semestru

UniCredit Tiriac Bank a obtinut un profit net de 203 milioane lei 46,2 milioane euro) in primul semestrul, in crestere cu 177% fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform unui comunicat remis redactiei.

UniCredit Tiriac Bank a raportat in S1 profit de 203 milioane lei

UniCredit Tiriac Bank a raportat in primul semestru un profit net de 203 milioane lei 46 milioane euro), de aproape trei ori mai mare comparativ cu perioada similara de anul trecut, in contextul majorarii veniturilor cu 17%, a anuntat marti banca.

UniCredit Tiriac Bank si RBS Romania anunta finalizarea transferului legal al business-ului de retail

UniCredit Tiriac Bank si RBS Romania anunta finalizarea transferului legal al business-ului de retail si Royal Preferred Banking al RBS Bank) Romania S. catre UniCredit Tiriac Bank S. si UniCredit Consumer Financing IFN S. A, a anuntat RBS intr-un comunicat difuzat luni dupa pranz. Pe 5 august incepe perioada de tranzitie, in decursul careia clientii cu produse de creditare vor continua sa fie deserviti de catre RBS Romania in numele UniCredit Tiriac Bank pana la 15 septembrie, data la care intregul proces de tranzitie va fi finalizat. Clientii care detineau la RBS Romania doar produse de cont curent, depozite si servicii asociate au fost deja transferati cu succes la UniCredit Tiriac Bank, in urma exprimarii acordului in acest sens.

UniCredit Tiriac Bank si RBS au finalizat transferul business-ului de retail

UniCredit Tiriac Bank si RBS Romania au finalizat din punct de vedere legal transferul business-ului de retail, urmand pana la 15 septembrie o perioada de tranzitie la finalul careia clientii RBS cu produse de creditare vor fi transferati catre UniCredit.

UniCredit Tiriac Bank si RBS Romania finalizeaza transferul legal al business-ului de retail

Bancile RBS Romania si UniCredit Tiriac au finalizat transferul legal al business-ului de retail, perioada de tranzitie desfasurandu-se pana pe 15 septembrie, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )