Libnet.ro
UNICEF

23:00

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele trei luni. Ce temperaturi ne asteapta de Craciun si de Revelion

Adevărul Adevărul,
PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele trei luni. Ce temperaturi ne asteapta de Craciun si de Revelion

Ne asteapta o iarna blanda, asta pentru ca regimul termic prognozat de meteorologi pentru urmatoarele trei luni este unul apropiat de normele climatologice multianuale. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni: Vreme in limite climatologice normale; excedent de precipitatii in decembrie si ianuarie

Regimul termic prognozat de catre meteorologi pentru urmatoarele trei luni este unul apropiat de normele climatologice multianuale, cu excedent de precipitatii, mai ales in decembrie si ianuarie in regiunile centrale, arata prognoza meteorologica valabila pentru intervalul noiembrie 2014 - ianuarie 2015, publicata vineri de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) si citata de Agerpres.

Vom avea zapada de Craciun? Iata prognoza meteorologilor pentru urmatoarele trei luni

Meteorologii au emis prognoza pentru urmatoarele trei luni. Vremea va fi mai calda decat in mod normal in lunile noiembrie si ianuarie. Doar in decembrie va fi ceva mai frig. Potrivit meteorologilor, in luna.

Copil de trei luni scos la produs de propria mama. Tanara a fost prinsa la cersit de politisti

O botosaneanca face bani pe spinarea unui bebelus. Femeia cerseste cu un copil de trei luni in brate. Copilul este expus unor temepraturi extreme, tanara incepand munca de la primele ore ale diminetii. Autoritatile au intrat pe fir.

Antonia si Alex Velea, trei luni pana sa devina parinti

Antonia si Alex Velea au facut publica o noua fotografie in care apar impreuna. Momentul in care vor deveni parinti se apropie cu pasi repezi. Mai sunt mai putin de trei luni.

Temperaturi de -10 grade in weekend, cu ninsori si lapovita. Prognoza meteo pentru urmatoarea perioada

Vremea incepe sa se raceasca de miercuri in toata tara, iar ploile se vor extinde. Pe alocuri, precipitatiile se vor transforma din ploi in lapovite si ninsori. Valul de aer rece va cobori mercurul la.

Vremea continua sa se raceasca. Prognoza meteo pentru vineri, in tara si la Bucuresti

Vremea se va raci, vineri, in cea mai mare parte a tarii, devenind rece, chiar deosebit de rece pentru acesta perioada din an in nord-est. Ziua cerul va fi mai mult noros si va ploua in partea de nord si est a teritoriului, local in centru si izolat in rest, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, scrie Mediafax.

Vanghelie: De doua-trei luni, sunt urmarit de cate trei-patru masini. Niste cimpanzei ma urmaresc cand merg cu familia

Vicepresedintele suspendat al PSD, Marian Vanghelie, sustine ca este urmarit de masini de cateva luni si ca de aceea a reactionat, dupa difuzarea imaginilor in care primarul Sectorului 5 apare cand injura cativa jurnalisti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )